REKLAMI GEÇ

Öz, DP’den istifa etti

Öz, DP’den istifa etti

Uzun yıllar DP’de görev yapan İnşaat Mühendisi Nafiz Öz, DP’den istifa ettiğini duyurdu. Öz, birkaç hafta önce Türkiye Partisi’nin bir etkinliğinde görüntülenmişti.

/ DENİZLİHABER / 1 Haziran 2009 Pazartesi, 16:43

Uzun yıllar, Demokrat Parti’de görev yapan İnşaat Mühendisi Nafiz Öz, DP’den istifa ettiğini açıkladı. Öz, “Demokrat Parti bireyi olarak partinin birçok kademesinde görev yaptım.
Geleneksel siyaset anlayışının sadece laf üretip, çözüm üretmeyen, günü kurtarmaya yönelik politika üreten, siyasi anlayışını değişmeyeceğini gördüm. Ülkemizin bir gün bile kaybetmeye tahammülü olmadığı, bu günlerde dahi bu anlayışın devam etmesini üzülerek görmekteyim. Partilerin tavanında ve tabanındaki kişisel ihtiras ve kaygılar yıllardan beri sürmekte ve siyasetin her alanını kangren haline getirmektedir. Bu yüzden Demokrat Parti, Anavatan Partisi ve mevcut eski geleneksel partilerle birlik ve beraberlik içerisinde, ülke geleceği için siyaset yapılabilirliğini mümkün görmüyorum. Yeni seçilen Demokrat Parti Genel Başkanı ve ekibinin de ‘Böyle gelmiş böyle gider’ mantığıyla, bu geleneği değiştirebileceğine ve ülkemize hizmet verebileceklerine inanmıyorum. Bu duygularla, yıllarca hizmet etmiş olduğum Demokrat Parti’den istifa etmiş bulunuyorum” dedi.
Öz, birkaç hafta önce, Abdüllatif Şener’in kurduğu, Türkiye Partisi’nin Denizli temsilciliğinde yapılan basın toplantısına da katılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı