REKLAMI GEÇ

Pamukoğlu’dan CHP’ye sert eleştiri

Pamukoğlu’dan CHP’ye sert eleştiri

Hak ve Eşitlik Partisi Denizli İl Başkanlığı’nın açılışı için Denizli’ye gelen, Parti Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın, partisine üye olan kara çarşaflı bayanlara rozet takmasını eleştirdi ve Deniz Baykal’ın konuyu savunması nedeniyle zayıf biri olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 20 Kasım 2008 Perşembe, 01:00

Hak ve Eşitlik Partisi’nin Denizli İl Başkanlığı’nın açılış töreni için Denizli’ye gelen Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu, parti binasında yaptığı toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yücebağ Mahallesi 837 Sokak’daki Kızılhisar Apartmanı’nda hizmete giren ve Hak ve Eşitlik Partisi Denizli İl Başkanlığı’nın açılışını yapan Pamukoğlu, CHP Lideri Deniz Baykal’ın partisine üye olan kara çarşaflı bayanlara rozet takmasını eleştirdi. Kara çarşafın devrim kanunlarına aykırı olduğunu ve çarşafın başörtüsünden farklı olduğunu kaydeden Pamukoğlu, “Bir defa çarşaf, devrim kanunlarına aykırı. Kara bir örtü. İçindeki insanın cinsi de ne olduğu da belli değil. Bunu erkek de çeşitli suiistimaller için giyebiliyor. Böyle bir şeyi neden yaptıklarını da birkaç gündür herkese savunmaya kalkıyorlar. Bir şeyi yaptıysanız savunmayın. Zayıf savunur kuvvetli savunmaz, inandıysanız bunu savunmanıza gerek yok. Hem yapıyorsun hem de kendini savunmaya kalkıyorsun. Savunmayı zayıflar yapar. İnandıysanız savunma yapmanıza gerek yok” dedi.

Osman Pamukoğlu, iktidara gelmeleri durumunda idamı cezasını geri getireceklerini belirtti. Pamukoğlu, “Bu cambaz ve hırsızların kurtulduğu bir olgu var, zaman aşımı. Zaman aşımını kaldıracağız. Bunları yargılayacağız. Özel ihtisas mahkemelerinde yargılayacağız. Katliamlara katılan bu katiller için Avrupa Uyum Yasalarıyla ve ilerleme programlarıyla kaldırılan idamı geri getireceğiz. Devlet güç ve kudret demektir. Tutup bir mahallede, sokakta masum çoluk çocuk, genç yaşlıyı, siz bombalayarak öldürme ve sakat bırakma hakkını kendinizde görüyorsunuz da devlet sizin hayatınızın bitmesi veya devam etmesi hakkında karar vermesin mi?” diye konuştu.

Hak ve Eşitlik Partisi Denizli İl Başkanlığı görevini, Ahmet Bozdemir yürütüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı