REKLAMI GEÇ

Raziye Akışık: Yolumuz iktidar

Raziye Akışık: Yolumuz iktidar

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, partisinin 5. kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. İlk günden itibaren pek çok engel ile karşılaştıklarını belirten Akışık, “5 yıl önce bugün partimizi pek çok zorluğa göğüs gererek kurduk. Yolumuza engeller çıkardılar, aştık. Duvarlar ördüler, yıkıp geçtik. Yapamazsınız dediler, yaptık. Bundan sonraki ilk durak iktidar” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2022 Salı, 10:41

Kuruluştan itibaren karşılaşılacak zorlukları tahmin ettiklerini ifade eden Akışık, “Biz yolumuzun dikenli olduğunu biliyorduk. Yokluklarla ve yolsuzluklarla mücadele etmenin ne denli zor olduğunu bilerek bu yola çıktık. Ancak bizler cesaretimizle ‘İYİ’ler olarak kenetlendik. Bizim karşımızda kimi zaman iftira atanlar, kimi zaman da ihanet edenler oldu ama biz her zaman daha güçlü durduk. Çünkü yanımızda milletimiz, başımızda da Genel Başkanımız Meral Akşener oldu” dedi.

“MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR, YOLUMUZ İKTİDAR”
“Bireysel değil, toplumsal dertlerimiz var” diyen İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, “Biz milletimizin derdiyle dertlenip, milletimizin mutluluğu ile coşan İYİ’leriz. Her bir kadın cinayetini, çocuk istismarını, ekmek davasında intihar eden vatandaşımızı, kan ağlayan çitfçimizi, ağlayan anneleri / babaları, okuyamayan evlatlarımızı, geçinemeyen ailelerimizi gördükçe yeniden güçlenip görev için sahalarda buluyoruz kendimizi. Çözüme odaklanıp partililerimizin bütün kademeleri ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çünkü bizler aileyiz. ‘İki güne dağılırsınız’ diyenlere inat kenetlendik! 5 yıldır her geçen gün çığ gibi büyüyen bir sevgi ve inanç bağı ile ‘Millet Bizi Çağırıyor’ diyerek çıktığımız bu yolda kuruluş yıldönümümüzü kutlar, daha nice yıllar dilerim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı