REKLAMI GEÇ

Rozetler değiş tokuş

Rozetler değiş tokuş

DYP ve ANAP’ın, Demokrat Parti adı altında birleşmesinden sonra her iki partinin üyeleri, birbirlerini ziyaret etti. Ziyaret ve açıklamalar sonunda yakalardaki rosetler değiş tokuş edilip “Bu buluşma iktidarın habercisi” dendi.

/ DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2007 Pazartesi, 00:00

DYP ile ANAP’ın, Demokrat Parti adı altında birleşmesinden sonra, her iki partinin üyeleri, birbirlerini ziyaret etti. İlk olarak DYP’de buluşan iki partinin mensupları, daha sonra ANAP’a giderek birlikte basın toplantısı yaptı

DYP üyeleri, ziyaret sırasındaAnavatanlıları yolda karşıladı. DYP İl Başkanı Akın Çelik, partimerkezinde yaptığı konuşmada, “Demokrat Parti’nin 14 Mayıs 1950’de, 480 milletvekilinin 408’ini alarak iktidara gelmesinin yıldönümü. Bu, Türkiye’de milletin gerçek anlamda iktidara gelmesinin yıldönümü. Misyonunu 61 yıldır devam ettirdiğimiz DP’nin adıyla seçime giriyoruz. İnanıyorum ki milletimiz yine DP’yi iktidar yapacak” dedi.

ANAP Milletvekili Aday Adayı Mustafa Gürbüz de yaptığı konuşmada, ANAP ve DYP’nin aynı binada, aynı pencereden bahçeye bakan iki parti olduğunu belirterek, “Artık, yan yana duran bu iki partinin arasındaki duvarlar yıkıldı. Duvarı yıkan genel başkanlarımız ve teşkilatlarımızdan Allah razı olsun. Bu buluşmadan iktidar ve Türkiye’nin sorunlarına çözüm bulacaktır” diye konuştu.

DYP Milletvekili Aday Adayı Mehmet Köse, aynı kökten gelen iki siyasi partinin birleştiğini dile getirdi. ANAP İl Başkanı İmdat Aday, “Bu yürüyüş, iktidara yürüyüştür. Gazamız mübarek olsun” dedi.

Köse, “Zaman zaman demokrasi kesintiye uğrasa da parçalanmışlık olsa da bunları ortadan kaldırdık. ANAP ve DYP ayrı kulvarda birçok seçimde yarıştı ama birbirine düşman olmadı. Tek başımıza iktidar olacak güçteyiz” diye konuştu. Konuşmaların ardından, ANAP’ta yapılan basın toplantısında, her iki partinin il başkanları, yakalarındaki rozetlerini çıkarıp birbirlerine taktılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı