REKLAMI GEÇ

Eryılmaz iktidara ekonomi üzerinden yüklendi

Eryılmaz iktidara ekonomi üzerinden yüklendi

Saadet Partisi il divan toplantısı parti merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, ekonomik veriler üzerinden iktidara yüklendi, “Hükümeti en fazla mutlu eden 3 kelime inşaat, hafriyat ve beton” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2019 Pazartesi, 15:50

Saadet Partisi il divan toplantısı parti merkezinde gerçekleştirildi. Toplantıda İl Başkanı Ahmet Eryılmaz ve İl Sorumlusu Mesut Dağ, gündemi değerlendirdi.

Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, ekonomik zorlukların insanı farklı arayışlara sürüklediğine dikkat çekerek, intihar olaylarının arttığını öne sürdü.

İktidarın 17-18 yıldır meydana gelen olayların hiç birinin sorumluluğu üzerlerine almadığını ifade eden Eryılmaz, “İnşaat, hafriyat ve beton kelimeleri iktidarı gerçekten çok sevindiriyor. Üretim, tarım ve hayvancılık kelimeleri de bir o kadar rahatsız ediyor. Cebinde ekmek parası olmayan vatandaş uzun vadeli konut alacakmış. Vatandaşlarımız sunulan şartlarda bu konutları alamaz. Çünkü 17-18 yıl içinde vatandaşımız ne yazık ki yardıma muhtaç hale getirildi” diye konuştu.

İl Sorumlusu Mesut Dağ ise ülkede eğitimden tarıma, sağlıktan adalete, dış politikadan ekonomiye kadar her alanda birçok sorun yaşandığını öne sürdü. Sorunlara çözümlerin adil ve merhametli olması gerektiğini dile getiren Dağ, yoksulluk ve kadın cinayetlerinin de bu siyaset anlayışıyla çözüleceğini ifade etti.

Kargaşadan çıkmanın tek yolunun toplumun her kesimiyle oturabilmek ve konuşabilmek olduğunu ifade eden Mesut Dağ, “İnsanların bir kısmını mezhebinden, bir kısmını partisinden, bir kısmını da etnik kökeninden dolayı ayırırsanız, sizin gibi düşünmeyenleri hain ilan ederseniz, bazı insanlarla konuşmayı gereksiz görürseniz, toplumda huzur ve barış ortamını sağlayamazsanız. Saadet Partisi’nin ortaya koyduğu en isabetli politika budur. Herkesle oturabilmeliyiz, konuşabilmeliyiz ve bu kargaşadan nasıl çıkacağımızı hep beraber bulmalıyız. Ne yazık ki bu iktidara da zaman zaman bu önerilerimizi sunduk. ‘Gittiğiniz yol yanlış, burası çıkmaz sokak’ dediğimiz halde bu yanlış yoldan dönmüyorlar. Bunu da defalarca gördük” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı