REKLAMI GEÇ

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç: 6’lı masanın göstereceği aday, Türkiye’nin 13. cumhurbaşkanı olacak

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç: 6’lı masanın göstereceği aday, Türkiye’nin 13. cumhurbaşkanı olacak

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, partisinin Türkiye genelinde uyguladığı program kapsamında Denizli’ye geldi, Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensupları ile buluştu. Gündeme ve sorunlara ilişkin değerlendirmeler yapan Kılıç, “6’lı masanın göstereceği aday Türkiye’nin 13. cumhurbaşkanı olacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2023 Cuma, 13:28

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensupları ile bir araya geldi, gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Ülkenin suni gündemler ile kaybedecek vaktinin olmadığını belirten Kılıç, “Bu ülkenin, insanlarının gündemi hayat pahalılığı, işsizlik, adaletsizlik, huzur, düzen, güven ve adil kazanç talebi değil midir? Erken seçim mi olacak, yoksa kendi tabirleriyle birazcık seçim tarihi güncellenecek mi gibi, siyasi kurnazlıklar ile gerçek gündemin unutulmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

Her 3 gençten birin hayattan umudunu kesmiş halde evde oturduğunu ifade eden Kılıç, “Okul kantininden yiyecek alamayan öğrencilerin oranı %52, zor da olsa yiyecek alıp da içecek alamayanların oranı %74 olmuş. Şu kış aylarında, ev sobalıysa kömürünü alamayan, doğalgazlıysa daha kombisini dahi açamamış yüz binlerce aile var bu ülkede” diye konuştu.

6’LI MASA “SORUMLULUK ODAKLI” BİR BİRLİKTELİKTİR
Adalet ve ekonomi başta olmak üzere; eğitim, sağlık, tarım, sanayi, dış politikada son derece kötü bir durumda bulunulduğunu anlatan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, “Önümüzde duran bu tabloya bakınca şunu net bir şekilde söylemek mümkün; artık iktidar, sistem, anlayış ve zihniyet değişimi şart! 6’lı masa olarak yola çıkış gerekçemiz; işte bu değişiklik ihtiyacını görüşümüzdür. Ortak problemlerimiz karşısında ortak sorumluluklarımızı kuşanma ihtiyacıdır. Kötü gidişata hep birlikte son verme isteğidir. İktidarın zihin kalıpları ile düşünenler, bu ilkesel birlikteliği anlamakta zorlanıyorlar. Tekli koltuklarını koruma güdüleri, masanın istişare kültürünü anlamalarına engel oluyor çünkü. Böyle bir birliktelik, siyasi tarihimiz boyunca eşine az rastlanır bir örnektir. ‘Menfaat odaklı’ ortaklıklar çok olmuştur fakat ‘sorumluluk odaklı’ böyle bir ortaklık modeli bugüne kadar pek olmamıştır” dedi.

MASANIN GÖSTERECEĞİ ADAY, TÜRKİYE’NİN 13. CUMHURBAŞKANI OLACAK
6’lı masanın göstereceği adayın Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olacağını ve tüm siyasi partilerle uyum içerisinde çalışacağını dile getiren Kılıç, “Etkili ve aktif bir istişare mekanizmasından kopmadan, güçlü bir liderlik sergileyecek Cumhurbaşkanı adayımız, Türkiye’nin geçiş sürecini sağ-salim başarıya ulaştıracak bir kişi olacaktır.^Varsın birileri bugünkü ucube sistemin dayattığı zihniyet kalıplarıyla düşünsün, varsınlar ‘tek adam’ mantığıyla siyaset yapmaya devam etsin. Bizim insanlarımıza teklif ettiğimiz sistem kişi odaklı bir sistem değildir. Kapalı kapılar ardında karar alan, bakanların, milletvekillerinin bile söz hakkı olmayan, iki kişinin hangi konularda anlaştığını bile bilmediğimiz ve Türkiye’nin geleceğinin iki kişinin dudağı arasından çıkan söze göre şekillendiği bugünkü sisteme son vermek istiyoruz” dedi.

Yorumlar

abuzer yanyatti   -  Bağlantı 13 Ocak 2023, 18:11

Hem masanın hemde oklarımızın 6 olmasının tesadüf olmadığına inanıyor ve sizin gibi değerli insanları yanımızda görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Altılı masanın, altı okunun kazanması için elele yürümeye devam Gelecek yılbaşında misafirim olun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı