REKLAMI GEÇ

Sarıgül için 27 otobüs

Sarıgül için 27 otobüs

Türkiye Değişim Hareketi’nin İzmir’deki mitingine, Denizli’den en az 27 otobüs ve onlarca minibüs kaldırılacağı belirtildi. Telefonları kilitlenen İl Başkanı Deniz, “Her geçen dakika rezervasyon için arayanların sayısı artıyor” dedi.

/ DENİZLİHABER / 12 Ocak 2010 Salı, 17:51

Türkiye Değişim Hareketi şu sıralar büyük bir telaş yaşıyor. Genel Başkan Mustafa Sarıgül, Pazar günü İzmir’de miting düzenliyor. İşte Denizli’de de bu mitingin telaşı yaşanıyor. Partinin Denizli teşkilatı, mitinge gidecek olan Denizlilileri organize etmeye çalışıyor fakat bu hiç de kolay olmuyor. Çünkü İl Başkanı Nevzat Deniz ve parti telefonları susmak bilmiyor.

REZERVASYON YAPTIRIYORLAR
Parti üyesi olan ve olmayan yüzlerce Denizlili, Pazar günkü mitinge gitmek için partiden rezervasyon yaptırıyor. Şu ana kadar 27 otobüsle gideceklerinin kesinleştiğini söyleyen İl Başkanı Nevzat Deniz; “Bu sayı artabilir. 27 otobüsün yanında, onlarca minibüs ve özel otomobilleri ile partililerimiz bu mitinge gidecekler. Eğer talep bu şekilde artmaya devam ederse biz de kaldıracağımız otobüs sayısını artırabiliriz. Mitinge katılmak isteyenler, bize 263 05 55 numaralı telefondan ulaşabilir” dedi.

DENİZLİ’DE İNCELEME
Bu arada ileride Denizli’yi de ziyaret programına dahil ettiği öğrenilen Mustafa Sarıgül, dört kurmayını göndererek, teşkilattaki gelişmeleri mercek altına aldı. Partide Program ve Tüzük Komisyonu Başkanlığı görevini yürüten Bekir Ağırdır, Samsun Merkez İlçe Tekke Belediye Başkanı Hayati Tetin, Trabzon eski Milletvekili İbrahim Çebi ve Orta Anadolu Bölge Temsilcisi Erol Erdem Denizli’ye geliyor. Dört kişilik heyet, özellikle ilçe teşkilatlanmaları hakkında bilgi toplayacak ve örgütün son durumunu değerlendirecek. Heyetin birkaç günlük incelemenin ardından, İzmir’de mitinge katılacağı, daha sonra da Genel Merkeze, Denizli hakkında bir rapor sunacağı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı