REKLAMI GEÇ

“Sattıkları, bizim yaptıklarımız”

“Sattıkları, bizim yaptıklarımız”

DP İl Yönetim Kurulu Üyesi Sevim Yalçıner, AKP iktidarının özelleştirerek sattıklarının, AP, DYP ve DP’nin geçmişte yaptığı yatırımlar olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 2 Haziran 2008 Pazartesi, 00:00

DP İl Yönetim Kurulu Üyesi Sevim Yalçıner, Türkiye’de, işsiz insanlara iş olanağı sağlamak yerine, milleti günübirlik avutarak onurlarının incinmesine sebep olan bir iktidar olduğunu söyledi. Yalçıner, AKP iktidarının ağır baskılarına direnen halkın, yanlış ekonomik, siyasal ve sosyal uygulamalarla büyük sıkıntılar çektiğini belirterek, “Ne yapalım? ‘Kaderimiz bu’ deyip bekleyelim mi, sessiz tepkisiz günü kurtaran topluluk olmaya devam mı edelim? Hayır, çare neyse onu bulalım. Çare nedir? Elimizi taşın altına koymaktır” dedi.

Kadını, erkeği, yaşlısı genci her bireyin politikanın içinde yer alması gerektiğini ifade eden Yalçıner, “Bununla toplu fikir, karar, hareket ve kuvvet birliği oluşur. Herkes, ülkenin yönetiminde etkin olabilmek için siyasetin herhangi bir merhalesinde yer almalıdır” dedi.

AKP iktidarının, çok sesliliği ortadan kaldırmaya çalışan bir iktidar olduğunu ifade eden Yalçıner, “Pembe tabloları sergileyen AKP iktidarının özelleştirerek sattıklarını gözden geçirirsek AP, DYP ve DP’nin geçmişte yaptığı tesisler, yatırımlar olduğunu görürüz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı