REKLAMI GEÇ

Seçimde, Türkiye’nin geleceği oylanacak

Seçimde, Türkiye’nin geleceği oylanacak

DP İl Başkanı Zafer Bakırsay, 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin sadece bir yerel seçim olmadığını, Türkiye’nin geleceğinin oylanacağı bir seçim olacağını belirterek, “Bu seçimde, laik, demokratik, sosyal, hukuk devletine tamam mı devam mı o belirlenecek” dedi.

/ DENİZLİHABER / 28 Ocak 2009 Çarşamba, 01:00

Demokrat Parti Denizli’de aday tanıtımlarını sürdürüyor. Son olarak, DP Çardak Belediye Başkan Adayı Ramazan Evren Direk, DP Çivril-Işıklı Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu ve DP Çal-Hançalar Belediye Başkan Adayı Ethem Hallaç, partide yapılan toplantıyla tanıtıldı. Çorbacıoğlu, DP’den aday olduğu seçimler sonucunda, 1994-2004 yılları arasında Çivril’e bağlı Işıklı Kasabası’nda, Hallaç ise 99-2004 yılları arasında seçim bölgelerinde belediye başkanlığı yapmışlardı.

Adayları tanıtan DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin, sadece bir yerel seçim değil aynı zamanda referandum niteliği taşıyan bir seçim olacağını söyledi. Bu seçimde, halkın Türkiye’nin geleceğini oylayacağını ifade eden Bakırsoy, “Halk, bu seçimde, laik, demokratik, soysal, hukuk devleti tamam mı devam mı onu oylayacak. Devletin resmi kanalında, bir başka dilde yayın yapılması, Türkiye’nin resmi dilinin ikiye çıkacağının bir göstergesidir. Tüm halk, bu bilinçle sandığa gitmeli. Bu seçim, yerel seçim niteliğinden öte, iktidar partisine mesaj verilecek bir seçim olacaktır. Seçmenin, tek adam anlayışı ile ülkeyi ve Denizli’yi yönetenlere, sarı kart ikazını göstermesi gerekir. Bunu göstermezlerse, Türkiye 30 Mart’tan itibaren çok önemli bir değişim içine girecektir” dedi.

DP GİK Üyesi Ali Aygören de Türkiye’de bugün yaşanan sıkıntıların büyük kısmının, DP’nin TBMM’de temsil edilememesinden kaynaklandığını ifade ederek, “DP’ye sahip çıkın ki ülke sıkıntıdan kurtulsun” dedi.

DP Çal-Hançalar Belediye Başkan Adayı Ethem Hallaç, beldesinin, AKP iktidarı döneminde mağdur olması nedeniyle ve beldeye hizmet etmek için aday olduğunu söyledi. DP Çivril-Işıklı Belediye Başkan Adayı İsmail Çorbacıoğlu, “Başka partilerden teklif gelmesine rağmen, dürüstlük için DP’den aday oldum” derken, DP Çardak Belediye Başkan Adayı Ramazan Evren Direk, Çardak’ın köy konumunda bir ilçe olduğunu ve bunu değiştirmek için aday olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı