REKLAMI GEÇ

Şenel, DP’nin adayı

Şenel, DP’nin adayı

AKP’den DP’ye geçen Yatağan Belediye Başkanı Nevzat Şenel’e, parti rozeti DP’de düzenlenen toplantıda, Aygören tarafından takıldı.

/ DENİZLİHABER / 26 Ocak 2009 Pazartesi, 01:00

29 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde, belediye başkan adayı tanıtım toplantılarına devam eden DP, bugün de parti binasında düzenlediği beşinci aday tanım toplantısında, bir ilçe ile üç belde belediye başkan adayını daha kamuoyuna tanıttı. Parti binasında gerçekleşen aday tanıtım toplantısına, İl Başkanı Zafer Bakırsoy, Merkez İlçe Başkanı Fatih Boya ve DP Genel İdare Kurulu Üyesi Ali Aygören de katıldı.

İl Başkanı Bakırsoy, parti olarak 29 Mart yerel seçimlerine çok ciddi olarak hazırlandıklarını, adayların belirlenmesini ise titizlikle sürdürdüklerini belirterek bu çalışmalarının semeresini 29 Mart seçimlerinde alacaklarını söyledi. DP Genel İdare Kurul (GİK) Üyesi Ali Aygören ise yaptığı konuşmada “DP Türkiye’nin temel taşıdır. Bu gerçeği hiç kimsenin görmezlikten gelmemesi mümkün değildir. DP Türkiye’dir.DP sıra dışı bir parti değildir. Türkiye’nin Türk insanının ihtiyaç duyduğu bir partidir. Bu gerçeklerden yola çıkarak DP partiden aday olmak bir ayrıcalıktır” dedi.

AKP’den, Yatağan Belediye Başkanı seçilen Nevzat Şenel, DP’ye geçti. Şenel’in DP rozetini, GİK Üyesi Ali Ayören takarken, Tavas Merkez Belediye Başkan Adayı Mehmet Seyiş, Tavas- Baharlar Belde Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Yitik ve Çardak-Beylerli Belde Belediye Başkan Adayı Ömer Gümüş basına tanıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı