REKLAMI GEÇ

SP Kadın Gençlik Kolları üyeleri kahvaltıda buluştu

SP Kadın Gençlik Kolları üyeleri kahvaltıda buluştu

Saadet Partisi (SP) Denizli Kadın Gençlik Kolları üyeleri, kahvaltıda bir araya gelirken, İl Kadın Kolu Başkanı Sevil Aktaş, dünyanın adil düzene ihtiyacı olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2016 Pazar, 15:10

SP Denizli Kadın Gençlik Kolları üyeleri, faaliyetlerini değerlendirmek, ileriye dönük çalışma gündemi oluşturmak üzere kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Gündemin de değerlendirildiği toplantıda konuşan SP İl Kadın Kolu Başkanı Sevil Aktaş, İslam coğrafyaları başta olmak üzere dünyanın 80 ayrı bölgesinde iç savaş, çatışma ve kaos yaşandığını, Birleşmiş Milletler kaynaklarına göre 52 milyon insanın açlık, yoksulluk ve çatışmalar yüzünden göç etmek zorunda kaldığını söyledi.

Dünya üzerinde adaletsiz bir gelir dağılımı olduğunu belirten Aktaş, “Dünyanın en zengin 85 ailesi, dünya servetinin yüzde 99 una sahip ve geri kalanlarda yüzde 1’ine sahip. Oysa bu dünyada herkese yetecek kadar yer de var, nimette. Fakat adil düzen yok. Her türlü zulme karşıyız. Sömürüye karşıyız. Daha fazla silah satmak için, daha fazla çatışma çıkaran düzene karşıyız. Bir damla petrol için, bir damla kan akıtmaktan çekinmeyen sisteme karşıyız. Dünyanın adil düzene ihtiyacı var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı