REKLAMI GEÇ

SP Merkezefendi’de seçim

SP Merkezefendi’de seçim

Saadet Partisi Merkezefendi 2. Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Bekir İlhan ilçe başkanı seçildi. Kongrede konuşan İlhan, “Bizler makam koltuklarını işgal etmek için bu davayı yürütmüyoruz, bizler artık müslümanca yönetilmek istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ocak 2018 Salı, 11:58

Saadet Partisi Merkezefendi 2. Olağan İlçe Kongresi’ne, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Mesut Dağ ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Mesut Dağ, milli görüş davasının Türkiye’nin teminatı olduğunu ve siyasetin Saadet Partisi etrafında dönmesi gerektiğini söyledi.

İlçe Başkanı Bekir İlhan ise, “Bizler uzun yıllardır siyaseti yürütüyoruz. Bizler bu kutlu mücadeleyi neden yapıyoruz ve gayemiz nedir? Bizler başbakanlık, cumhurbaşkanlığı, belediye başkanlığı ve birtakım makam koltuklarını işgal etmek için bu davayı yürütmüyoruz. Bu mücadelede tek gayemiz var, o da sadece Allah’ın rızasını kazanmak içindir. Bu ülkede bu topraklar üzerinde inandığımız şekilde yaşayabilmek için bu davanın mücadelesini veriyoruz. Bizler artık Müslümanca yönetilmek istiyoruz” dedi.

Tek listeyle gidilen seçimlerde Bekir İlhan ilçe başkanlığına seçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı