REKLAMI GEÇ

Su zammına 5 bin hayır

Su zammına 5 bin hayır

Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi’nin suya yapılan yüzde 14’lük zammın geri alınması için başlattığı kampanyada 5 bin imza toplandı. Çınar Meydanı’nda açıklama yapan SYKP’liler, Denizlilileri su zammına tepkisiz kalmamaya çağırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2014 Pazar, 16:34

Sosyalist Yeniden Kurtuluş Partisi üyeleri, meskenlerde yüzde 14 oranında yapılan su zammının geri alınması için başlattıkları kampanya çerçevesinde Delikliçınar Meydanı’nda açıklama yaptı.

İşyeri ve inşaat şantiyelerinin kapsam dışında bırakılarak sadece evlerde kullanılan suya zam yapılmasının eleştirildiği açıklamada, belediyenin amacının kar değil, halka hizmet olması gerektiği belirtilerek, Denizlililere zamlara tepkisiz kalmamaları çağrısı yapıldı. Açıklamada, “sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi olarak su zamlarının geri çekilmesi ve bu zamları afişe etmek için 29 Kasım 2014’ten beri 8 günde Candoğan Parkı’ndaki standımızda yaklaşık 5 bin imza topladık. Denizli halkının taleplerinin yerine getirilmesi için topladığımız imzaların dikkate alınmasını ve su zamlarının geri alınmasını istiyoruz” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı