REKLAMI GEÇ

TDH SEÇİME HAZIR

TDH SEÇİME HAZIR

Türkiye Değişim Hareketi’nin Denizli’de il teşkilatlanmasını tamamlandığını belirten İl Başkanı Nevzat Deniz, olabilecek erken seçime hazır olduklarını ve iktidara talip olduklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 15 Ocak 2010 Cuma, 17:37

Türkiye Değişim Hareketi Denizli İl Başkanı Nevzat Deniz, TDH’nin Denizli örgütlenmesinin tamamlandığını ve Denizlililerin ve köylerdeki vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını söyledi.

Çaybaşı’ndaki parti binasında ilk kez toplantı yapan Deniz’in basın toplantısına; TDH Genel Merkez yöneticilerinden eski Milletvekili İbrahim Çebi, Program ve Tüzük Komisyonu Başkanı Bekir Ağırdır, İç Anadolu Örgütlenme Sorumlusu Erol Erdem, Samsun Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, İl Başkanı Nevzat Deniz, Merkez İlçe Başkanı Osman İnceler, İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Ulukuş, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Anıl Aba, Karınca Birlikleri Başkanı Tarkan Salman ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İlçe ve köylere de yapılan ziyaretlerinde değerlendirildiği toplantıda konuşan İl Başkanı Deniz halkın büyük bir arayış içinde olduğunu ve buna karşılık olarak TDH’yi umut olarak gördüklerini belirterek “Denizlide yaklaşık 130 gündür devam eden örgütlenme çalışmalarımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Partimizin örgütlenmesinde ve tanıtımında emeği geçen, benimde bu güzel ülkeye borcum var diyerek yola çıkan sorumluluktan kaçmadan il yönetim kurulunda yer alan mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Köylerde, ilçelerde ve Denizli mahallesinde, esnafında gördüğümüz şu ki artık bir arayış içinde. Türkiye’mizin ve halkımızın hızla uçurumun kenarına itildiğinin, daha çok yoksullaştığımızın, iç ve dış borçlarımızın hızla arttığının, sata sata satılacak değerlerimizin kalmadığının, eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye çöküş yaşadığımızın farkında olan misaki milli sınırları içinde başlattığımız bu 2. kurtuluş savaşının gönüllü askerleriyiz” dedi.

Türkiye Değişim Hareketinde her kesiminden temsilcinin olacağını belirten Nevzat Deniz “ Bizleri sadece bir partini, bur grubun partisi olarak görmeyin. Anavatan Partisinden siyaset yapmış milletvekili olmuş isimlerde var, DSP’den, CHP’den MHP’den siyaset yapmış isimlerde aramızda var. Bizler her kesimin, her sesin partisiyiz. Bizim ötekimiz olmayacaktır.

Başı açık olanında, başı kapalı olanında bizim insanımız olduğunun farkındayız. Tüm insanların inançlı olduklarını, inançların Allaha ulaşma yolu olduğunu iktidara ulaşmak için kullanılmaması gerektiğini biliyor ve savunuyoruz.
Atatürk’ün hepimizin Atatürk’ü olduğunu, kimsenin tekeline girmeyecek kadar büyük bir değerimiz olduğunu ve siyaset üstü kalması gerektiğini biliyoruz” dedi.

SEÇİMLERE HAZIRIZ
Nevzat Deniz Türkiye Değişim Hareketi’nin genel seçimlere gireceğini belirterek “2010 yılının son aylarında yapılacak olan olası erken seçime partimiz girecektir. Baskın seçime katılmak içinde Halkın Yükseliş Partisi’nin isim ve seçim haklarını almış bulunmaktayız. Onun için olası her seçime hazırız ve iktidara adayız. Türkiye artık alternatifsiz ve çaresiz değildir. Çok çalışacağız, bize sevgiyle bakan gözleri, güvenle uzanan elleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı