REKLAMI GEÇ

TDH toplantısına yoğun katılım

TDH toplantısına yoğun katılım

Türkiye Değişim Hareketi Denizli İl Başkanlığı, üyeler ile tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıya ilgi yüksekti. Toplantıda, kadınların çoğunlukta olması ise gözlerden kaçmadı.

/ DENİZLİHABER / 12 Ekim 2009 Pazartesi, 18:21

Türkiye Değişim Hareketi Denizli İl Başkanlığı, Denizli Merkez’deki üyeleri ile tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıya TDH İl Yönetimi tam kadro katıldı. İl Başkanı Nevzat Deniz, İl Sekreteri Hamit Tekkanat, Merkez İlçe Başkanı Osman İnceler, Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Ulukuş, Gençlik Kolları İl Başkanı Ozan Yiğit Toptaş, Kadın Kolları Merkez İlçe Başkanı Havva Erdoğan, Gençlik Kolları Merkez İlçe Başkanı Burak Türköz toplantı da TDH İl Başkanlığı’nı temsil etti. Toplantıya ilgi ve katılım beklenilenin üstünde olunca TDH Genel Sekreteri, telefonla toplantıya bağlanarak, gelen tüm TDH gönüllülerine teşekkür etti.

TDH Denizli İl Başkanı Nevzat Deniz, yaklaşık bir saat süren konuşmasında, parti ilkelerini anlattı. Nevzat Deniz’in hemen konuşmasının ardından TDH Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün mesajı okundu. Sarıgül mesajında, “Denizli benim değişimi başlattığım ilk ildir. Benim için önemi büyüktür. Bu hareketin ilk fitili Denizli’den ateşlendi. Onun içindir ki Denizli bu oluşumun kalbidir. Arkadaşlarım… Sizler AKP’nin çıkardığı bu toz ve duman ortamında kaybolmak mı istiyorsunuz? Yoksa ortalığı toza dumana katarak iktidar mı olmak istiyorsunuz? Toplantıya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” diyordu.

İl Başkanı Nevzat Deniz TDH Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün bu mesajını okuyup bitirdiği an toplantıya katılan tüm üyeler dakikalarca Mustafa Sarıgül’ü ayakta alkışladı ve ‘Başbakan Sarıgül’ sloganları attı. Nevzat Deniz’in konuşmasından sonra sırayla tüm il ve ilçe başkanları söz aldı ve konuşma yaptı. Tüm yapılan konuşmaları üyeler çok dikkatli bir şekilde dinledi ve konuşmacılara alkışlarla destek verdi. Daha sonra İl Başkanı Nevzat Deniz toplantıya gelen üyelere mikrofonu uzatarak tek tek sorularını aldı ve cevapladı. Toplantıya gelen üyelerin çoğunlunun kadın olması ise dikkat çekti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı