REKLAMI GEÇ

TDH’da büyük şok

TDH’da büyük şok

Türkiye Değişim Hareketi’nin İzmir’deki dev mitinginde Serinhisarlı 72 yaşındaki Mehmet Tıkır kaza geçirerek yaşamını yitirdi. Mustafa Sarıgül, Denizli teşkilatına moral vermek ve vefat eden partilisinin cenaze törenine katılmak için Denizli’ye geliyor.

/ DENİZLİHABER / 17 Ocak 2010 Pazar, 23:05

Türkiye Değişim Hareketi lideri Mustafa Sarıgül’ün İzmir çıkarması renkli görüntülerle başladı. Saat 13:00’deki miting öncesinde kentte büyük bir heyecan yaratan Mustafa Sarıgül, miting alanına geçtikten sonra da seçime dair önemli mesajlar verdi. Binlerce Türkiye Değişim Hareketi mensubunun ve gönül verenlerinin takip ettiği mitinge Denizli’den de yoğun katılım gerçekleşti. 30’a yakın otobüs kaldıran Denizli teşkilatı pek çok minibüs ve özel araçlarla liderlerinin şenlik havasına dönüşen bu mitingine katıldı.

Fakat acı haber miting sona erdikten sonra duyuldu. Türkiye Değişim Hareketi Serinhisar İlçe Başkanı Asım Tıkır’ın babası 72 yaşındaki Mehmet Tıkır miting alanını terk ederken kaza geçirdi. Kırmızı ışığı fark etmeyen Mehmet Tıkır yola çıkınca süratle gelen bir özel otomobilin altında kaldı. Hemen hastaneye kaldırılan Mehmet Tıkır saat 22:30 sıralarında vefat etti. Bu haber Denizli teşkilatında büyük şok yaşanmasına neden olurken Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün de moralinin bozulmasına neden oldu. Olayı haber alan Sarıgül hemen programını değiştirdi. Denizli’ye gelerek önce Tıkır ailesinin acısını paylaşacak ve Mehmet Tıkır’ın cenazesine katılacak olan Mustafa Sarıgül daha sonra partililerinin moralini yükseltmeye çalışacak.

Bu arada gece, korkunç kazanın duyulmasından hemen sonra partililer bir haber alabilmek için parti binasına koştu. Mehmet Tıkır’ın cenazesinin Pazartesi günü ikindi namazından sonra Serinhisar’da toprağa verileceği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı