REKLAMI GEÇ

TDH’nın il başkanı Deniz

TDH’nın il başkanı Deniz

Mustafa Sarıgül’ün önderlik yaptığı Türkiye Değişim Hareketi’nin Denizli il örgütü basının karşısına çıktı. Eski CHP’li Nevzat Deniz, TDH’nin il başkanı olduğunu açıkladı ve TDH’nin il ve merkez ilçe yöneticilerini tanıttı.

/ DENİZLİHABER / 16 Eylül 2009 Çarşamba, 23:30

Mustafa Sarıgül’ün önderlik yaptığı Türkiye Değişim Hareketi Denizli İl Örgütü, tanıtım toplantısı yaptı. DGC’de yapılan toplantıda, eski CHP’li yeni TDH’li Nevzat Deniz, il başkanı olarak basının karşısına çıktı. Eski ANAP’lı Osman İnceler de TDH Merkez İlçe Başkanı oldu.

TDH İl Başkanı Nevzat Deniz, basın toplantısında, Türkiye’nin birçok probleminin olduğunu belirterek, “Tüm bu problemler karşısında sessiz kalmamak, sizlerin dertlerine derman olmak üzere Sayın Mustafa Sarıgül liderliğinde, birçok arkadaşla bir araya gelerek oluşturduğumuz Türkiye Değişim Hareketi, partileşme sürecine girmiş bulunmaktadır” dedi.

‘Yakında siyasi parti olarak karşınıza çıkacağız’
Türkiye’de 65 ilde ve ilçelerinde örgütlenmeyi tamamladıklarını belirten Deniz, “Denizlimizde de il ve ilçe örgütlenmelerini yapmak üzere şahsıma ve arkadaşlarıma görev verilmiş bulunmaktadır. Bugünden itibaren hızla çalışarak il ve 19 ilçe örgütlenmelerimizi tamamlayıp yakın bir gelecekte huzurunuza Siyasi Parti olarak çıkacağız. Daha parti oluşumu gerçekleşmeden, halkımızdan gördüğümüz yüksek katılım ve teveccüh için tüm Denizli halkına şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Türkiye Değişim Hareketi’nin, Türkiye’nin en demokratik siyasi hareketi olacağını iddia eden Deniz, “Küçük olsun benim olsun, anlayışına son vereceğiz. Lidere bağlı değil, halka bağlı demokrasiyi gerçekleştireceğiz. Hangi kademede olursa olsun adaylarımız mutlaka ön seçim ile belirleyeceğiz. Türkiye Değişim Hareketi iktidarında ilk yapılacak işlerden birisi mevcut siyasi partiler yasasını değiştirmek milletvekili dokunulmazlığını kaldırmak olacaktır. Türkiye Değişim Hareketi’nde, ötekimiz olmayacaktır. Türkiye Değişim Hareketi’nde, dil farkı, din farkı, ırk farkı, mezhep farkı olmayacak. Türkiye Değişim Hareketi; geleneklerimize, inançlarımıza, bayrağımıza, toprağımıza bağlı insanların oluşturduğu bir harekettir. Türkiye Değişim Hareketi, engelli yurttaşlarımıza özel önem veren bir harekettir. Türkiye Değişim Hareketi olarak, inançlara saygılı laikliği her zaman savunacağız. Atatürk’ün hepimizin Atatürk’ü olduğunu biliyor ve siyaset üstü kalması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

TDH’ya davet
Deniz, “Laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti adına, cumhuriyetin kazanılmış değerleri adına, hukukun üstünlüğüne inanan, Atatürk ilke ve devrimlerin yaşam kılavuzu haline getirmiş, sosyal demokrasinin evrensel ilkelerini benimsemiş, yoksulluk ve yokluktan, işsizlikten, hukuksuzluktan şikayet eden, ülkemizin her geçen gün kötüye gittiğine inanan, ortak paydamızın laik demokratik çağdaş ve tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti olduğuna inanan herkesi, Türkiye Değişim Hareketi’nde siyaset yapmaya ve bu harekete omuz vermeye, Türkiye’nin çözülememiş düğümlerini birlikte çözmeye çağırıyoruz” dedi.

Türkiye Değişim Hareketi’nin il ve ilçe başkanları şunlar: İl Başkanı Nevzat Deniz, İl Başkan Yardımcısı Banu Kaplandoğru, Merkez İlçe Başkanı Osman İnceler, Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Ulukuş, Kadın Kolları Merkez İlçe Başkanı Havva Erdoğan, Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Sevgi Aksoy, Gençlik Kolları İl Başkanı Ozan Yiğit Toptaş, Gençlik Kolları Merkez İlçe Başkanı Burak Sadık Türköz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı