REKLAMI GEÇ

Tunçtürk, İYİ Parti il başkanlığına aday

Tunçtürk, İYİ Parti il başkanlığına aday

İlçe kongrelerinin tamamlandığı İyi Parti’de gözler il kongresine çevrildi. Özer Tunçtürk, 8 Ocak’ta gerçekleştirilecek kongrede il başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2022 Pazartesi, 12:23

İyi Parti Denizli il teşkilatlarında kongre heyecanı yaşanıyor. İlçe kongrelerini 4 Aralık’ta tamamlayan İyi Parti’de gözler il kongresine çevrildi. 8 Ocak’ta yapılacak kongrede aday olacaklar da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

İyi Parti Serinhisar Belediye Meclis üyesi, jeoloji mühendisi Özer Tunçtürk, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyerek, il kongresinde başkan adayı olduğunu açıkladı.

İYİ partinin kurulduğu günden bugüne her zaman içinde, Denizli’de yakılan çoban ateşinin mensuplarından olduğunu belirten Tunçtürk, “Önümüzdeki seçimlerin çok kritik seçimler olduğunun bilincindeyiz. Bugün geldiğimiz noktada, partimizin durumunu, ülkemizin durumunu ve Denizli’nin durumunu göz önüne aldığımızda bizlerin görev alma zamanı geldiğine inandık” dedi.

Öz geçmişine yönelik bilgiler de veren Tunçtürk, “Yönetim kurulu üyelerimle beraber 2023 ve 2024 yıllarında yapılacak seçimlerde İYİ Parti’yi Denizli’de en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. İl yönetiminin, ilçe yönetimleri ve başkanlarıyla birlikte bir bütün olarak hareket etmesini sağlayıp, seçimlerde en yüksek oyu alması için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu yolun çetin ve meşakkatli olduğunun farkındayız. Ancak, İYİ Parti’nin bu günlere nasıl bir süreçten geçerek geldiğini düşünürsek, bundan sonra yolumuza çıkacak engelleri de aşmamız çok zor olmayacaktır. Her şeye rağmen partimizi en üst noktaya taşımak için ne gerekirse yapacağız. Bütün zorluklar içerisinde, ülkemizin geleceği ve aydınlık günler için İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’na ve yönetimine talibiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı