REKLAMI GEÇ

Türkarslan: “İyilik hareketi büyüyor

Türkarslan: “İyilik hareketi büyüyor

Kuruluş çalışmalarını tamamlayan İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı basınla buluştu. İlçe Başkanı Şule Türkarslan, Meral Akşener liderliğinde oluşturulan iyilik hareketinin halkın desteği ile her geçen gün büyüdüğünü söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2017 Cuma, 16:35

İlçe merkezinde bir araya gelen İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı toplantısına İl Başkanı Yasin Öztürk de katıldı.

Toplantıda basın mensuplarına açıklama yapan İlçe Başkanı Şule Türkarslan, teşkilatlanmalarını tamamladıklarını ve görev dağılımını yaptıklarını söyledi.

Yönetimlerde yer alan cesur arkadaşlarıyla birlikte korkmadan, hiçbir baskıya, fişlemeye prim vermeden iyilik hareketinde yer aldıklarını anlatan Türkarslan, “Bu mücadelemizde yanımızda yer alan, bize destek verenlere teşekkür ederim. 25 Ekim’den itibaren Türkiye’de Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından başlatılan iyilik hareketi vatandaşlarımızın teveccühü ile gün geçtikçe büyüyor. Biz de İYİ Parti Merkezefendi Teşiklatı olarak milletimize şu sözü veriyoruz. İlçe Başkanı olduğum sürece dürüst ve seviyeli siyaset yaparak, güven ortamı yaratacak, elimizdeki imkanları son seviyesine kadar kullanarak, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’nin bütünlüğünü, Türk milletinin refah, huzur ve adaletini sağlayacağız. Biz aziz Türk milletine güveniyoruz, siz de bize güvenin ve destek verin” dedi.

Türkarslan, açıklamasının ardından yönetim kademelerini tanıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı