REKLAMI GEÇ

Türkiye Partisi eğitimden geçecek

Türkiye Partisi eğitimden geçecek

Türkiye Partisi İl Başkanı İmdat Aday, hafta sonunda Denizli’de, genel başkan yardımcılarının katılımı ile birlikte partililere yönelik eğitim semineri ve Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’nın yapılacağını kaydederek, Türkiye Partisi’nin emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 12 Mart 2010 Cuma, 17:31

Türkiye Partisi Genel Merkezi tarafından çeşitli illerde düzenlenen eğitim seminerinin bir yenisi, 13 Mart 2010 tarihinde Denizli’de gerçekleştirilecek. TP genel başkan yardımcılarının katılımı ile düzenlenecek olan toplantıya ilişkin bilgiler veren Türkiye Partisi İl Başkanı İmdat Aday, “Genel Başkanımız Abdüllatif Şener başkanlığında yapılan toplantılar sonrasında, iller bazında eğitim seminerleri düzenlenmesi yönünde alınan karar kapsamında, Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcıları ve MKYK üyeleri olan Sema Batırbek ile İhsan Işık, 13 Mart 2010 tarihinde ilimize gelecekler. Esnaf Sarayı Toplantı Salonu’nda, saat 13.00’de yapılacak olan Eğitim Toplantısı ve Genişletilmiş İl Divan Toplantısı’nda öncelikle partililerimize, Türkiye Partisi’nin temel görüşleri konusunda bilgiler verilecek. Akabinde genel merkezimiz tarafından belirlenen yol haritası ve yerel bazda yapılacak çalışmalar ele alınacak. Oldukça verimli bir şekilde gerçekleştirileceğini düşündüğümüz eğitim semineri ile daha etkili bir şekilde başarı çıtamızı yükselteceğiz” dedi.

Siyasetin dürüst kişiler tarafından dürüst bir ortamda yapılmasının her zaman daha büyük başarıları beraberinde getireceğine inandıklarını ve bunu bir ilke haline getirdiklerini belirten Başkan Aday, “Siyasette dürüst lider çok önemlidir. Bizler de dürüst lider Abdullatif Şener’in yanında siyaset yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Başbakan yardımcılığını bırakarak temiz bir siyaset için bu yola çıkmak zordur. Başbakan yardımcılığı gibi bir görevi, hiçbir kimse bırakmaz ama dürüst lider Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener bunu yaptı. Yapılacak olan ilk seçimlerde Başbakan Abdullatif Şener ve Türkiye Partisi iktidardır. AKP hükümeti mağdurları oynayarak iktidara bir daha gelemeyecektir. Türkiye Partisi iktidarı, Türkiye’nin bütün sorunlarını çözecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı