REKLAMI GEÇ

Uzan’a sıcak engeli

Sıc akları siyasileri de etkiledi. Salı günü Denizli’ye geleceği açıklanan GP Genel Başkanı Cem Uzan aşırı sıcaklardan dolayı Denizli ziyaretini Perşembe gününe erteledi.

/ DENİZLİHABER / 25 Haziran 2007 Pazartesi, 00:00

Milletvekili seçimlerinin yaz mevsimine denk gelmesi siyasi partilerinde seçim çalışmalarını zorlaştırdı. Son yılların en sıcak yaz mevsimini yaşan ülkemizde, siyasi partilerde aşırı sıcaklar altında seçim çalışmalarını yürütmeye çalışıyor. Seçim için il turlarına başlayan parti genel başkanları, bir taraftan kendini anlatmaya çalışırken bir taraftan da aşırı sıcak havayla uğraşıyor.

Aşırı sıcaklardan dolayı bazı illerde de parti ziyaretleri iptal ediliyor. Salı günü Denizli’ye gelecek olan Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, Salı ve Çarşamba günü hava sıcaklığının 51 dereceye ulaşacağını öğrenince Denizli ziyaretini Perşembe gününe erteledi.

Genç Parti Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı Rızacan Özhan, aşırı sıcaklardan dolayı genel başkanlarının Denizli ziyaretini Perşembe günü akşam saatlerine ertelediğini söylerken,

“Çarşamba günü aşırı sıcaklardan dolayı resmi tatil ilan edilmesi bile söz konusu. Bunun için genel başkanımız Perşembe günü Denizli’ye gelecek.”dedi.

Denizli’de Salı ve Çarşamba günü hava sıcaklıklarının 51 derece olarak beklenmesi ise kamu dairelerinde resmi tatil edilmesini konusunu gündeme getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı