REKLAMI GEÇ

Yılmaz adaylıktan çekildi, İYİ Parti’de ipler yine gerildi

Yılmaz adaylıktan çekildi, İYİ Parti’de ipler yine gerildi

İl kongresi öncesinde İYİ Parti’de sular bir türlü durulmuyor. 5 Temmuz’da yapılacak seçim öncesi önce Milletvekili Yasin Öztürk ile Hasan Akgün arasında gerginlik yaşanmış, kısa sürede tatlıya bağlanmıştı. Şimdi de il başkan adaylarından Yücel Yılmaz hem adaylıktan çekildiğini açıkladı, hem de Akgün’ü topa tuttu.

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 30 Haziran 2020 Salı, 12:49

İYİ Parti 5 Temmuz’da il kongresine gidiyor. Geçtiğimiz hafta il başkanı adayı olduğunu duyuran Yücel Yılmaz, Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı basın toplantısı ile adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Açıklamasında İl Başkanı Hasan Akgün’e yönelik sert eleştiriler yönelten Yılmaz, “Delege listesi Hasan Akgün’ün akrabaları ve yakınlarının isimleri ile dolu. Akgün, yarıya 175’e sıfır önde başlıyor” dedi.

5 Temmuz’da yapılacak kongrenin ardından çok sayıda partilinin istifa edeceğini öne süren Yücel Yılmaz, “Bir il başkanı için ‘süs biberi’ ve ‘ tuzluk’ yakıştırmasının yapılması çok büyük bir talihsizlik. Bu kelimeler Akgün’ün üzerine resmen yapıştı. Bir yere gittiğimizde ‘süs biberi nasıl’ derlerse bizler partili olarak ne diyeceğiz. Bugün adaylıktan çekildiğimi açıklıyorum. Ancak seçimlerden sonra, Hasan Akgün’ü görevden aldırmak için ne gerekiyorsa yapacağım” diye konuştu.

Yorumlar

Cevdet   -  Bağlantı 1 Temmuz 2020, 10:36

Sadece adı İYİ . . .

Bilal   -  Bağlantı 30 Haziran 2020, 23:18

İyi Parti ye takip eden bir seçmen olarak bir varlık gösteremiyorsunuz yani o ona o buna kötülüyor seçmen affetmez seçmen atarlıdır .Toparlanın.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı