REKLAMI GEÇ

“Yola zamla devam ediyorlar”

“Yola zamla devam ediyorlar”

SP Merkez İlçe Başkanı Kudret Kolbaşı, ‘Durmak yok, yola devam’ sloganını sık sık dillendiren AKP’yi, “Yola zamla devam ediyorlar’ sözleri ile eleştirdi.

/ DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2008 Cuma, 00:00

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında hükümeti eleştiren Kolbaşı, “Türkiye’de olduğu gibi Denizli’deki sanayici, işadamı, esnaf, çiftçi, köylü ekonomik sorunlarla boğuşuyor. Denizli’de sanayi tesisleri işyerleri birer birer kapanıyor. Hükümet bu duruma seyirci kalıyor” dedi. Toplantıda, Başbakan Erdoğan’ın sık sık dile getirdiği, “Durmak yok yola devam” sözünü hatırlatan Kolbaşı, “Yola zamla devam ediyorlar. Bu söz, AKP’yi anlatan en iyi söz” dedi.

Kolbaşı, “Hükümet, kapatma davasından dolayı milletin temel sorunlarını göz ardı etmeye devam etmektedir. Kapatma davasının hoş bir durum olmadığını, ancak milletin sorunlarının ertelenmeyeceğini söylememiz gerekiyor. Milli görüş partileri olarak ekonomik sıkıntıların üstesinden gelirken, bu tür maliyetleri halkımıza yansıtmadık. Ekonomiyi, üretim ve kaynak paketleri ile teşvik ederek, ücret adaletsizliğini çözmeyi ve refahı ön plana aldık. Memura yapılan zam yüzde 5 iken elektriğe yapılan zam yüzde < ?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />22” dedi.

Ülkenin ekonomik gidişatının endişe verici olduğunu ifade eden Kolbaşı, “Saadet Partisi teşkilatı olarak yeniden büyük Türkiye’yi inşa etmek üzere partimize büyük görevler düştüğünün farkındayız. Sorumluluklarımızı biliyoruz” diye konuştu.   

  

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı