REKLAMI GEÇ

Bahçeli il başkanlarıyla Denizli’de 3 gün kampa girecek

Bahçeli il başkanlarıyla Denizli’de 3 gün kampa girecek

Milliyetçi Hareket Partisi’nin sadece Ankara’da düzenlediği İl Başkanları toplantısı ilk kez Denizli’de yapılacak. MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, “Toplantıyı ilimize aldırmak için büyük çaba sarf ettik. Genel Başkanımız gelecek. Bu Genel Başkanımızın Denizli’ye güveni ve teşkilatın başarısıdır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 15 Eylül 2011 Perşembe, 15:57

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Zafer Kaplan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ankara dışında ilk kez Denizli’de yapılacak il başkanları ve Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) toplantısına katılmak için kente geleceğini söyledi.

Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyen MHP İl Başkanı Zafer Kaplan, 23-25 Eylül tarihlerinde Karahayıt Richmond Otel’de gerçekleştirilecek toplantılarda önemli kararlar alınacağını belirterek, “Partimizin il başkanları ve MKYK toplantısı, MHP tarihinde ilk kez Ankara dışında bizim ev sahipliğimizde yapılacak. 3 gün devam edecek toplantılarda, partimizin ilçe ve il kongreleriyle, büyük kurultay süreci masaya yatırılacak. 3 gün boyunca MHP’nin kalbi Denizli’de atacak” diye konuştu. Yaklaşık bir ay önce il teşkilatı ile birlikte Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ve Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ı Ankara’da ziyaret ederek il başkanları ve MKYK toplantılarının Denizli’ye yapılmasını istediklerini hatırlatan İl Başkanı Kaplan, “Toplantıların Denizli’de yapılması ile ilgili isteğimiz Genel Başkanımız tarafından da kabul edildi. Buda MHP Genel Merkezi’nin ilimize ve il teşkilatımıza olan güvenini gösteriyor. Böylesi büyük ve tarihi bir toplantıya ev sahipliği yapacağımız için çok mutluyuz. Toplantıya 81 il başkanı, genel başkan yardımcıları, Başkanlık divanı üyeleri, çevre illerden partililer ve il teşkilat üyelerimizden kalabalık bir gurup otelde olacağız. Bu toplantı aynı zamanda partimizin genel seçimlerin ardından tam katılımlı ilk toplantısı da olacak” diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin toplantılar dışında Denizli’de de ilçe ziyaretleri ve partililerle buluşması için yoğun bir program hazırlayacaklarını dile getiren İl Başkanı Kaplan, “Genel Başkanımız için Denizli’deki toplantıların dışında il teşkilatı olarak ayrı bir program daha hazırlayacağız. Bu programımızı genel merkezle görüştükten sonra netleştireceğiz. Genel başkanımızın Denizli’deyken, 3-4 ilçe ziyareti yapmasını partililerimizle bir araya gelmesini sağlayacağız. Toplantıdan ülkemizin ve partimizin geleceği içinde önemli sonuçlar çıkacaktır. Özellikle MHP’nin seçimden sonra hareketlenmesi ve çalışmalarına hız vermesi bu toplantıdan sonra olacaktır. İl başkanlarına ve ilçe başkanlarına genel merkezimizin üst düzey yöneticileri tarafından çok önemli bilgiler bu toplantıda verilecek. Ülkemizin geldiği noktayı tartışarak, komşularımızla olan ilişkilerimizi toplantımızda gözden geçireceğiz. Yeni bir heyecan ve yeni bir enerji ile ülkemiz için siyaset yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı