REKLAMI GEÇ

Bahtiyar’dan internet atağı

Bahtiyar’dan internet atağı

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’ın, www.umitbahtiyar.com adresli internet sitesini ziyaret eden kişi sayısı, 40 bini aştı.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2009 Salı, 01:00

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmalarını sahada seçmenlerle birebir yaparken, diğer taraftan da teknolojiyi kullanarak sanal alemde seçmenlerle projelerini paylaşıyor. Facebook ve diğer internet sitelerinde oluşturulan gruplar ve www.umitbahtiyar.com ile Denizlili seçmenlerin, Ümit Bahtiyar’ın projelerinin her detayını öğrenmesi sağlanıyor.

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Denizli’yi geleceğe taşıyacak projelerle geliyoruz. Projelerimizin her detayını her seçmene birebir anlatmamız mümkün değil. Bu yüzden projelerimizi sanal alemde de insanların rahatça incelemesini istedik. Her ayrıntıya özen gösterdik. Ekibimizin de tanıtımını yaptık. Bu devir sanal dünya devri. Seçmen bizi yanında istiyor. Biz yine ev ev kapı kapı dolaşacağız. Denizli’de yaşayan herkese kendimizi anlatacağız. Bize ulaşmak isteyen vatandaşlarımız bu siteyi kullanabilirler. Bize görüş ve önerilerini, sorunlarını aktarabilirler. Her görüşe ve fikre açığız” dedi.

www.umitbahtiyar.com’un ziyaretçilerinin site hakkında düşünceleri ise olumlu. Ziyaret edenler, sitenin çok doyurucu olduğunu, özellikle basında yer alan veya yer almayan her toplantının, projenin, detayları ile sitede halkla paylaşıldığını belirtirken, “Fotoğraflarla ve videolarla zenginleştirilen sitede, projelere ayrı önem verilmiş. Üstelik Denizli’yi yönetecek ekibi halk tanımak istiyor. Hiç kimsenin yapmadığı yapılmış ve belediye meclis üyeleri tanıtılmış. Bu çok önemli. Ayrıca her ziyaretçinin düşünceleri ve önerileri sitede yayınlanıyor. Bu açılımda büyük önem arz ediyor. Çünkü diğer adaylar, sanki ekiplerine güvenmiyorlarmış gibi, belediye meclis üyeleri ile ilgili sitelerine tek satır, tek fotoğraf, tek cümle bile yer vermiyorlar, Bu nedenle Ümit Bahtiyar ve ekibini kutluyoruz ” diyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı