REKLAMI GEÇ

Bahtiyar’dan miting gibi açılış

Bahtiyar’dan miting gibi açılış

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, seçim bürolarını açmaya devam ediyor. Her açılış bir mitingi havasında gerçekleşirken, Fatih seçim bürosu aşırı yağmur altında açıldı. Yağmura rağmen vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği açılışta, MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar “Ümit Başkan Denizli Bahtiyar” sloganları ile karşılandı.

/ DENİZLİHABER / 9 Mart 2009 Pazartesi, 01:00

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Fatih’te seçim bürosu açtı. Açılışta konuşan MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Denizli Belediyesi, 5 yıldır şirket yönetilir gibi yönetildi. Vatandaş ise müşteri olarak görüldü. Hep vatandaşın cebindeki parayı almaya yönelik icraatlar yaptılar. Pazaryerlerini bile pazarcılardan topladıkları paralarla yaptılar. Suya zam üstüne zam yaptılar. Peki ne oldu? Vizyon kentmiş Denizli.. Denizli 5 kavşakla üç parkla mı vizyon kent oldu. Denizli’de yarattıkları 30 bin işsize bunu anlatabilirler mi? İnsanlarını başlarına evlerini yıktılar. İşleri güçleri yıkmak. Bunlar yıkacaklar. Karşıyaka’yı yıktılar. Aktepe’de yıktılar. Sevindik’te de yıkacaklar, İlbadı’da da Sümer’de de… Daha seçilir seçilmez yıkacağız dediler. Çınar Meydanı’nda bunu yapabildiler mi? Artık bu gidişe dur demeye geliyoruz. Denizli Belediyesi 29 Mart’tan sonra Denizli halkının evi olacaktır. Gelir gelmez o kapıları söktüreceğiz. Demir parmaklıkları kaldıracağız. Halk tekrar evine kavuşacaktır” diye konuştu.

Konuşmanın ardından açılış kurdelesinin kesilmesi ile seçim bürosu hizmete girdi.

Seçim bürosunun açılışından sonra Fatih pazarında esnafla ve alışveriş yapan Fatihlilerle buluşan MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, halkın ve esnafın yoğun ilgisi ile karşılaştı.

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’a esnaftan ve halktan destek yağdı. Bahtiyar, Fatih pazar yerinde sevgi seline maruz kaldı. Bahtiyar, “Biz değişim dönüşüm yeniden üretim için geliyoruz. Göz boyamaya değil hizmet etmeye geliyoruz. AKP’den kurtuluşun adresi biziz. Yola çıktığımız sloganımız Önce Denizli önce Denizlili. Yani Denizli’nin kaynakları Denizli’de kalacak. Denizli tekrar üretimin başkenti olacaktır” dedi.

Ümit Bahtiyar ve ekibi, 3. Sanayi Sitesi’ndeki esnafla da bir araya geldi. Bahtiyar’a sorunlarını aktaran esnaf, her geçen gün kepenklerin kapandığı, açık olan işyerlerinde ise siftah yapmadan günler haftalar geçirdiklerini belirterek, “Mahvolduk. Birer birer batıyoruz. Geleceğimizi de karanlık” dediler. MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Halkı canından bezdiren, esnafı sıkboğaz ederek kazandığı üç kuruşa göz diken bu yönetime bir ders vereceğiz. Denizli halkı artık bu gerçeği görüyor” dedi.

Bahtiyar, “Denizli Belediyesi artık halkın evi olacak. Ortak akıl hakim olacak. Tek adam devri sona erecek. Ben ettim oldu mantığı tarihe karışacak. Bizim projelerimiz halka yönelik. Halkı rahatlatmaya, rahat bir yaşam koşulu sağlamaya yönelik. Halkın cebindeki üç kuruşu almaya değil. Göreceksiniz. Esnaf da mutlu olacak, vatandaş da… Artık pahalı suya paydos. Göz boyamaya paydos. Boş vaatlere paydos. Yolsuzluğa, yoksulluğa paydos. Yıkıma hayır. Aşırı vergi dönemine son. Azarlayan belediye yönetimi yerine, vatandaşın hizmetkarı olan güler yüz gösteren, anında ortak akılda çözüm üreten belediye yönetimi olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı