REKLAMI GEÇ

Birtürk aday listelerini Ankara’ya götürüyor

Birtürk aday listelerini Ankara’ya götürüyor

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, il başkanları toplantısı için Ankara’ya gidiyor. Birtürk, yanında aday adaylarının dosyalarını da götürecek, genel merkeze teslim edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2018 Cuma, 15:14

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Genel Merkez tarafından düzenlenecek il başkanları toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gidiyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile toplanacak olan il başkanları, yanlarında illerinin belediye başkan aday adaylarının listelerini de götürüyor.

MHP İl Başkanı Birtürk, “Büyükşehir belediye başkan aday adayımız ile 19 ilçe aday adayımızın yer aldığı listeyi toplantıdan sonra yetkililere teslim edeceğiz. Toplantıda, ittifakın da ele alınacağını umuyorum. Bunun yanında daima yapıcı bir politika izleyen partimin, seçimlere sağduyulu hazırlanması, köy köy seçmene ulaşılması yönünde tavsiyelerin verilmesini bekliyorum” dedi.

Seçimlere hazırlıklı olan bir parti olduklarını belirten Birtürk, “Biliyorsunuz ilk aday adayı açıklamasını MHP yaptı. Denizli’de her ilçede adayımız var ve iddialıyız. Üç hilali belediyelere asacağız. Genel seçimlerde bunun yansımasını gördük. MHP bu ülkenin çimentosudur, sigortasıdır. MHP kadroları yerel yönetimlerde de iddialıdır. İnanıyorum en büyük sürprizi biz yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı