REKLAMI GEÇ

“Bu kadroyla seçimi alırız”

“Bu kadroyla seçimi alırız”

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, yerel seçimlerden galip çıkacak bir kadro ile halkın karşısına çıktıklarını belirterek, “Bu kadro ile seçimleri alırız. Göreve geldiğimizde ilk işimiz, işsizliğe çözüm bulmak olacaktır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 21 Şubat 2009 Cumartesi, 01:00

Bu sene 40 yaşına giren Milliyetçi Hareket Partisi, 40. yılında yerel seçimlerden galip çıkmak istiyor. MHP İl Teşkilatı, yerel seçimlerden galip çıkmak için oluşturduğu ekibini, Saracoğlu Kasrı’nda gerçekleştirdiği toplantıda tanıttı. MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, MHP Denizli Belediye Meclis üyesi adayları ve MHP Denizli İl Genel Meclisi üyesi adaylarının tanıtıldığı toplantıda, MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan da hazır bulundu. MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, partinin 40’ıncı kuruluş yıldönümü anısına, MHP Kurucu İl Başkanı Enver Özdoğan’a plaket verdi. MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, “Artık milletin onuru ve şerefiyle oynayan bu iktidara bir ‘Dur’ denilmesinin zamanın gelmiştir.29 Mart yerel seçimlerinde, bu, halk tarafından sandıkta söylenecektir” dedi. DP’den istifa eden Mehmet Ceşen de MHP’ye geçti. Ceşen’e, toplantı sonra parti rozeti takıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin adaylarının tanıtıldığı toplantıda konuşulan MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Denizli’nin karşısına güçlü bir kadro ile çıktıklarını belirtti. Bahtiyar, “Yerel seçimlerden galip çıkacak kadrolarımızla kamuoyunun öndeyiz. Bu kadro sayesinde seçimleri kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.

Denizli’nin çok önemli sorunlarının bulunduğunu ve bunlara çözüm üretmek, Denizli halkına hizmet etmek için göreve talip olduğunu söyleyen Bahtiyar, “Denizli’deki en önemli sorunlardan birisi işsizliktir. Açılan büyük marketler ve yapılan yanlış projeler, Denizli’nin bu hale gelmesinin en büyük nedenlerinden birisidir. Denizli artık üreten bir kent olmaktan çıkmış, tüketen bir kent haline gelmiştir. Denizli Belediyesi, 30 Mart tarihinden itibaren artık, Denizli’nin alt yapı sorunlarının dışında, kentin önemli sorunlarıyla da ilgilenecektir. Başta işsizlik, üretim konularında, halkı mutlu edici kararların alınması, biz göreve geldiğimizde yapacağımız ilk işler olacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından adaylar Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ile birlikte hatıra fotoğraf çektirdi.         

MHP Denizli Belediye Meclisi Aday Listesi: Mehmet Fevzi Yeniçeri, Zekeriya Öz, Metin Karakurt, İ.Özcan Acar, Selma Erkan, İbrahim Açıkgöz, Raşit Özdemir, Ünal İncegür, Ali Lütfi Eren, Orhan Yağcıoğlu, Niyazi Bektaş, Şaban Heybeli, Ayhan Çetin, Hülya Emiroğlu, Hasan Kesman, Suat Vural, Atilla Güzin, Adnan Keysan, Salih Onur Kazak, Naile Karaca, Murat Naci Öncel, Erdem Samur, Muktedir Öz, Ramazan Mezkit, Halil Akdeniz, Sadri Karaman, Ahmet Ersoy, Bahadır Özdilli, Osman Aydın, Mustafa Ali Kömür, Hacı Mustafa Kaplan, Osman Özdağ, Özkan Yeniay.

Kontenjan Adayları: İlhan Öznur, Mehmet Ali Özen (Gökpınar), Necati Yıldız, Özlem Akdemir.

MHP Denizli Merkez İl Genel Meclis Üyeliği Adayları: Cafer Birtürk, Muharrem Özen, Cengiz Dönmez, Şule Sarıdayı, Ahmet Çubukçu, Yusuf Garip, Atakan Eken, Sibel Deniz, Özkan Bosun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı