REKLAMI GEÇ

BULDAN’DA MHP COŞKUSU

BULDAN’DA MHP COŞKUSU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli milletvekili adayları, Buldanlılarla bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2011 Pazartesi, 16:38

MHP Denizli Milletvekili Adayları Emin Haluk Ayhan, Ali Keskin, Ümit Bahtiyar ve Bekir Kaymakçı, Buldan’ı ziyaret etti. Buldan’da kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan MHP adayları, Buldan sokaklarını karı karış dolaştı, vatandaşların sorunlarını dinledi.

12 HAZİRAN KADER GÜNÜ
MHP Denizli Milletvekili Adayı Emin Haluk Ayhan, 12 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin kader seçimi olduğunu belirterek, “AKP hükümetinin hem ekonomik anlamda, hem de siyasi anlamda ülkeye vereceği bir şey kalmamıştır. Bugün dokumanın başkenti olan Buldan’da tezgahlar ya icra yoluyla, ya da ekonomik daralma nedeniyle hurdaya gitmektedir” dedi.

SESSİZ Mİ KALACAĞIZ?
Terörün dağdan şehre indiğini belirten, Ayhan, “Açılım politikası ortaya atıldığında biz dedik ki bu açılım ülkeyi kaosa götürür. Etnik ayrışmayı körükler. Bugün geldiğimiz noktada ne oldu? Terör dağdan şehre indi. AKP’nin ister Kürt, ister demokratik, ister milli birlik açılımı veya hangi adla olursa olsun isimlendirdiği proje sayesinde, PKK Denizli’de Çınar Meydanı’na inme cesaretini gösterdi. Buldanlı kardeşlerim bu duruma, 12 Haziran’da yapılacak seçimlerde sessiz kalmamalı” diye konuştu.

Ayhan, konuşmasının sonunda Buldanlılardan MHP’ye destek istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı