REKLAMI GEÇ

Dağdeviren ve Kayalar görevlerini bıraktı

Dağdeviren ve Kayalar görevlerini bıraktı

MHP’de istifalar sürüyor. İl yönetiminden sonra Merkezefendi İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren ve Pamukkale İlçe Başkanı Hacip Kayalar da görevlerinden istifa etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Eylül 2014 Cuma, 09:56

İstifa dilekçesini il başkanı Ferudun Ünal’a sunan Merkezefendi İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren , “2009 yılından bu yana sürdüğüm görevimden milletvekili aday adaylığı için istifa ediyorum. Bu kutlu davaya ama teşkilatlarda ama teşkilat dışında hizmet etmeye devam edeceğim. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda bana desteğini esirgemeyen yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, il başkanlarıma ve genel merkez yöneticilerime sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dağdeviren’in ardından istifa dilekçesini veren Pamukkale İlçe Başkanı Hacip Kayalara da “Bu kutlu davaya hizmetimiz tabi devam edecek herkesten helallik istiyorum” dedi.

İl Başkanı Ferudun Ünal ise, partiye hizmetlerinden dolayı Dağdeviren ve Kayalar’a teşekkür ederek, “Genel merkezimizin illerimizde başlattığı yeniden yapılanma çalışmaları devam ediyor. Bildiğiniz gibi daha önce il yönetimimiz istifa etmiş, bu kutlu görev bana tevdi edilmişti. Şimdi de yeniden yapılanma çalışmalarımız ilçelerde devam ediyor” diye konuştu.

Bu arada, Hacip Kayalar istifasıyla boşalan MHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına Fatih Coşkun’un, Pamukkale İlçe Başkanlığına a Hasan Akgün’ün atanacağı konuşuluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı