REKLAMI GEÇ

Denizli MHP İl Başkanı Yeniçeri terör olaylarının neden arttığını açıkladı

Denizli MHP İl Başkanı Yeniçeri terör olaylarının neden arttığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, son zamanlarda artan terör olaylarının nedeninin terörle mücadele yasalarının gevşetilmesine ve terörle mücadelenin zafiyete uğratılmasına bağladı.

/ DENİZLİHABER / 18 Eylül 2012 Salı, 11:35

Her gün bir ocağa ateş düştüğünü kaydeden Yeniçeri,” Önceki üç gün önce 2 şehidimiz vardı. Daha iki gün önce 4 şehidimizi toprağa vermeden dün de Bingöl’den acı haber geldi. 8 polisimiz şehit oldu, 7 tanesi yaralandı. Gün geçmiyor ki yurdun bir köşesinden, bir bölgesinden terörle ilgili bir şehit, yaralı veya saldırı haberi alınmasın. MHP olarak bu konuyu yeni söylemiyoruz. 2004 yılından bu yana terörle mücadele yasaları gevşetildi, terörle mücadele zafiyete uğratıldı. Açılımlar yapıldı, bunların yanlış olduğunu söyledik ama sonuç itibariyle, hakikatten Türkiye ciddi bir sorunla karşı karşıya. Çözüm önerilerini her ortamda söyledik ve söylemeye de devam ediyoruz. MHP olarak hükümete sesleniyoruz. Biz Kandil’e Türk Bayrağını dikme iradesini gösteremeyen iktidar istemiyoruz. Kandil’e bayrak dikmeye korkuyorsan, gidemiyorsan ülkücüler arkanda olacak. Biz terörün bitmesini istiyoruz. Ocakların sönmemesini istiyoruz” dedi.

PKK ÜLKE DÜŞMANLARININ MAŞASI
Eli kanlı terör örgütü PKK’nın sadece yurtiçinde değil yurt dışındaki ülke düşmanlarının maşası olduğunu kaydeden Yeniçeri “ Bu maşanın siyasi kanadı olan BDP ve illegal siyasi yapısı olan KCK teröre politik güç katmaktadır. Özellikle büyükşehirlerde oluşan Kürt mafyası terörün illegal finansal kaynağı haline gelmiştir. Hükümetin açılımları teröre sosyal hareket alanı sağlamıştır. Bütün bunlara rağmen ülkede hala istikrardan bahsedilmektedir. Tek başına iktidar olan hükümet terör konusunda verdiği ödünlerden geri adım atamamakta acz içinde seyretmektedir. Mikrofonlara çıkıp esip gürlemek, çözüm değildir. Konuştuklarını yerine getirmek gerekir. Lüks salonlarda “one minute” demek kahramanlık değildir. Sınırda, kandilde “one minute” diyemediğinizi kabul edin. Milletimizin artık bu gerçekleri görmesi gerekmektedir. Ekonomi, sosyal gelişim, demokratikleşme gibi konuların arkasına sığınıp asıl sorunumuz olan “terör” konusunu unutturmayın. Memleketinin farklı noktalarında hergün şehit veren bir ülkede ne ekonomiden, ne istikrardan, ne onurdan, ne de güçlü devletten bahsedebilirsiniz. Bu bağlamda terörün yarattığı acı yüreklerimizi dağlasa da, artık terörü lanetlemenin ötesine geçmek zorundayız. Askerimiz üzerine düşen her türlü sorumluluğu yaptığı kanaatinde olup, dün ve bugün şehit olan asker ve polislerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve aziz Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı