REKLAMI GEÇ

MHP’de Yeniçeri dönemi

MHP’de Yeniçeri dönemi

MHP teşkilatı Denizli’de il başkanını belirlemek için sandık başına gitti. Kaplan,Taştan, Başbuğ ve Yeniçeri’nin kıran kırana yarıştığı il başkanlığı seçiminde sandıktan Mehmet Fevzi Yeniçeri çıktı. Sonuçlar, Ayhan’ın örgüt üzerinde hakimiyetini iyice kurduğu yönünde yorumlanıyor.

/ DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2012 Pazartesi, 16:15

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Kongresi Colossae Otel’de gerçekleştirildi. Mevcut İl Başkanı Zafer Kaplan, Buldan eski Belediye Başkanı Temel Başbuğ ve Denizli Belediyesi Meclis Grup Başkanvekili Mehmet Fevzi Yeniçeri ve Öztürk Taştan’ın yarıştığı il kongresindeki başkanlık yarışı kıran kırana geçti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın da katıldığı kongrede 558 delege oy kullandı.

557 oyun geçerli sayıldığı seçimler sonrası Mehmet Fevzi Yeniçeri 178 delegenin oyunu alarak başkan seçildi. Öztürk Taştan 149 oy alırken, Temel Başbuğ 127, Zafer Kaplan ise 103 oy aldı.

Seçimlerde oluşan tablo sonrası, MHP’ye yakın çevreler, Denizli Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ın ağırlığını örgüt üzerinde iyiden iyiye hissettirdiği şeklinde yorumluyor.

Yorumlar

EROL ATAMER   -  Bağlantı 30 Mayıs 2012, 11:29

Size ve ekibinize başarılar dilerim.MHP gittikçe büyüyen bir parti oluyor.Her gelen yeni yöneticiler bir adım daha ileriye götürmesi dileğimle.ALLAH yolunuzu açık etsin…Erol Atamer.

ahmet nalbant   -  Bağlantı 28 Mayıs 2012, 17:29

HAYIRLI OLSUN BAŞKAN

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı