Denizli Ülkü Ocakları’nda bayrak değişimi

Denizli Ülkü Ocakları’nda bayrak el değiştirdi. Görevi Yaşar Hisarlıoğlu’ndan Murat Aydınlı aldı. Aydınlı, ”Bu görevi bana layık gören başta Genel Başkanımız Sinan Ateş olmak üzere herkese teşekkürlerimi ediyorum” dedi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2019 Pazartesi, 10:09
Denizli Ülkü Ocakları’nda gerçekleşen devir teslim törenine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Av. Gülay Özcan, Ülkü Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Rayif Kurşunoğlu, Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı Emre Erdoğan, TÜRKAV Başkanı Ahmet Aykol, Turan Yolu Derneği Başkanı Mehmet Salih İrdem ve çok sayıda Ülkücü katıldı.
Görevi devreden Yaşar Hisarlıoğlu yaptığı konuşmada, “Ülkü Ocaklarında başkanlık yapma şerefini yaşadığım için çok mutluyum. Yeni Ocak başkanımız Murat Aydınlı kardeşime de şimdiden başarılar diliyorum. O da bu görevi layıkı ile yerine getirecektir. Allah yar ve yardımcısı olsun “ dedi.
Yeni Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, ise konuşmasında “Bu görevi aldığımız yerden ileriye taşımak için çalışacağımıza söz veriyorum. Bu bir bayrak değişimi değildir sadece görev değişimidir. Bu görevi bana laik gören başta Genel Başkanımız Sinan Ateş, olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum’’ ifadelerini kullandı.
Ülkü Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer de yaptığı konuşmada, Yaşar Hisarlıoğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yeni Başkan Murat Aydınlı’ya görevinde başarılar diledi. Konuşmaların ardından Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim öperek teslim edilmesinin ardından görev değişikliği gerçekleştirildi. Devir teslim töreni hep bir ağızdan Ülkücü yemininin okunmasının ardından sona erdi.