REKLAMI GEÇ

Denizli Ülkü Ocakları’nda görev değişimi

Denizli Ülkü Ocakları’nda görev değişimi

Merkezefendi Ülkü Ocakları Kurucu Başkanı Av. Kürşat Aykol, Ülkü Ocakları Denizli İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilirken, Merkezefendi Ülkü Ocakları Başkanlığına Mehmet Karakurt atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2018 Pazar, 14:18

Ülkü Ocakları’nda görev değişikliği nedeniyle tören düzenlendi. Törene Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, Pamukkale Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Han, Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı Emre Erdoğan, Kale eski Belediye Başkanı İsmail Yarımca, MHP Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Metin Karakurt ve ülkücüler katıldı.

Törende Kürşat Aykol, kurucu başkanlığını yürüttüğü Merkezefendi Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini Mehmet Karakurt’a devretti. Törende ayrıca, Eğitimden Sorumlu İl Ocak Başkan Yardımcılığına Özgür Durmuş, Denizli Ülkü Ocakları Üniversite Bayan Birim Başkanlığına Havva Honluk, Denizli Ülkü Ocakları Teşkilatlandırma Biriminden Sorumlu Ocak Başkan Yardımcılığına Hakan Karakuş, Denizli Ülkü Ocakları Üniversite Birim Başkanlığına Muhsin Çıray atandı.

Görev devir teslim töreninin ardında bir konuşma yapan Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, Ülkü Ocakları’nın köklü ve milli bir okul olduğunu belirterek, “Ülkü Ocakları, kurulduğu günden bugüne Türk gençliğinin en büyük teşkilatı olmuş, bünyesinde milyonlarca vatan evladı yetiştirmiş köklü bir kurum, milli bir okuldur. Ülkü Ocakları milli ve manevi değerlerimize haiz, vatan ve millet sevgisiyle mücehhez yüreklerin toplandığı kutlu bir çatı olarak yarım asırdır Türk milletinin hizmetindedir. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın kapıları bir sıcak aile ortamını aratmayacak şekilde tüm kardeşlerimize sonuna kadar açıktır. Görev değişim törenimize katılan tüm Ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni görevlere atanan Ülküdaşlarıma başarılar diliyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Hisarlıoğlu’nun konuşmasının ardından devir teslim töreni Ülkücü yemini ve okunan duaların ardından sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı