REKLAMI GEÇ

Denizli üretimin başkenti olacak

Denizli üretimin başkenti olacak

MHP Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Denizli’yi tüketen değil üreten bir il konumuna tekrar getirmek için çalışacağız. Vatandaşın ocağındaki yangını söndürmek için belediye olarak gereken tüm önlemleri alacağız” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 24 Mart 2009 Salı, 01:00

Seçim çalışmalarını hızlandıran, ev ev, kapı kapı dolaşan MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’a sevgi seli her geçen gün artıyor. Fabrikalarda işçilerle bir araya gelen Bahtiyar “Bizim yapacağımız ilk iş, başkanlık makamındaki o kapıları söktürmek ve belediyenin etrafındaki demir parmaklıkları kaldırmak olacak” dedi.

Bahtiyar, “Bizim yönetimimiz ulaşılabilir bir yönetim olacak. Her vatandaş istediği zaman bize ulaşacak. Zaten halkın arasında olacağız. Anlayışlı bir yönetim olacak. Yani halkı azarlayan değil, dinleyen sorununu çözmek için formül arayan bir yönetim olacak. Ortak akılla iş yapan, projeler sivil toplum örgütleri ve hangi kesime hitap edecekse o kesimin görüşleri alınarak gerçekleştirilecek” dedi.

MHP Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Denizli’yi tüketen değil, üreten bir il konumuna tekrar getirmek için çalışacağız. Vatandaşın ocağındaki yangını söndürmek için belediye olarak gereken tüm önlemleri alacağız” diye konuştu.

 

Bahtiyar “Yaşanan ekonomik kriz ortada, on binlerce insan işsiz kaldı. Zamlarla vatandaşın ocağındaki alev arttı. Biz bu yangını söndürmeye geliyoruz. Rahat olun. Göreceksiniz. Biz güçlü geliyoruz. Gelir gelmez alacağımız ekonomik tedbirlerle ve indirimlerle bu yangına su serpeceğiz. İstihdamı artıracak projelerimizle geliyoruz. Denizli üreten bir şehirdi. Üretkenliğini elinden aldılar. Tüketen bir şehir haline geldik. Biz bu gidişata dur diyeceğiz. Tekrar üretim gücünü harekete geçireceğiz” dedi.

Kentsel dönüşüm projesinin bir zulüm projesi olduğunu ifade eden Bahtiyar, “Bir kez daha söylüyorum. Biz kimsenin evini yıkmayacağız. Kentsel dönüşüm projesi rafa kaldırılacaktır” dedi.

Bahtiyar ,”Su ücretleri indirilecek. Su aboneliği 1.5 milyardan 150 liraya indirilecek. Binlerce kişiye iş imkanı sağlayacağız.  İstihdam projelerimiz hazır. Şehir dışından artık işçi gelmeyecek. Denizli’de yaşayan herkes Denizlili’dir. Burada yaşayan herkesi düşünüyoruz. Bu nedenle Denizli Belediyesi’nin yapacağı bütün işlerde, ihale şartnamesinde çalıştırılacak işçiler için en az bir yıl Denizli’de oturuyor olma şartı getirilecek” diye konuştu.

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Bundan sonra Denizli Belediyesi’nde ulaşılabilir bir belediye başkanı ve ulaşılabilir bir belediye yönetimi olacak. Göreve gelir gelmez o makam kapılarını söktüreceğiz. Belediyeyi halktan koparan o demir parmaklıklarını kaldıracağız. Denizli halkı kendi evine kavuşacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı