REKLAMI GEÇ

MHP’nin iftar yemeğinde servis genel başkan yardımcılarından

MHP’nin iftar yemeğinde servis genel başkan yardımcılarından

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Teşkilatı Sevindik Kapalı Pazaryeri’nde iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğinde tabldot servisini MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep Milletvekili Edip Semih Yalçın ile MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri yaptı.

/ DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2012 Perşembe, 16:25

Milliyetçi Hareket  Partisi Denizli İl Teşkilatı iftar yemeği düzenledi. Sevindik Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleştirilen iftar yemeğinde izdiham yaşandı. Beş bin kişinin katıldığı ve geleneksek hale getirilen iftar yemeğinde MHP, halka bütünleşti.

MHP’de birlik ve beraberliğin doruğa çıktığı iftar yemeğine,  MHP Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep Milletvekili  Edip Semih Yalçın ve MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan,  İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Merkez İlçe Başkanı Fırat Dağdeviren, 21.Dönem Denizli Milletvekilleri Salih Erbeyin, Ali Keskin,Türk Ocakları Başkanı Mehmet Baylan,Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Çelik,Ülkücü İşçiler Başkanı Bilal Akgün, Kamu Sen Denizli İl Temsilcisi Turgay Demirtaş, Belediye Başkanları, İlçe başkanları,İl genel meclisi ve belediye meclis üyeleri, eski il ve ilçe başkanları   ile  çok sayıda vatandaş katıldı. 

SERVİS YAPTILAR
İftar yemeğinde tabldot servisini MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep Milletvekili  Edip Semih Yalçın ile MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri yaptı.

İŞTE MHP’NİN GÜCÜ
İftar yemeğine gösterilen yoğun katılıma teşekkür eden MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, “Mübarek Ramazan ayının manevi atmosferinde bulunduğumuz bu günlerde birbirimize daha fazla sarılmalı,  birlik ve beraberliğimizi en üst seviyede tutmalıyız. Ülkücü Hareket vatanın bu zor günlerinde birbirine kenetlenecektir. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

SALDIRILAR BÜTÜNLÜĞÜMÜZE YÖNELİK
 MHP Genel Başkanı Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan da yaptığı konuşmada,  BDP’nin Şemdinli’deki olaylarla ilgili Meclis’i olağanüstü toplantıya çağırması ile ilgili olarak, Güneydoğu’daki olayların Türkiye’nin birliğine, bütünlüğüne yönelik olaylar olduğunu söyledi. Ayhan, “Sayın Başbakan kimi isterse tutuklu yargılatma, kimi isterse de tutuklu yargılatmama gibi elindeki TBMM’de kanun çıkaracak mekanizmayı, zaten daha önce MİT müsteşarının yargılanması hususundaki konularda tercihini kullandı. Tercihini bu davalarda Genelkurmay Başkanı lehine kullanmadı. Bu da gayet açık ve net bir şekilde ortada hadiseyi arzu etmekle, reel olarak millete böyle arzu ettiğini yansıtmakla icraat arasındaki farkın net bir şekilde ortaya koymaktadır. Sayın Başbakan tercihini net olarak ortaya koyuyor. Daha önce devlet memurlarının yargılanması konusunda TBMM’de milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması gerektiğini ifade ederken, memurların da dokunulmazlıklarının kaldırılmasını arzu eden iktidar, ne yapmıştır, MİT’le ilgili hadisede Oslo görüşmeleriyle ilgili hadisede kanun çıkarmıştır. Sonu hükümete de dokunacak bir hadiseyi engellemiştir. Ama bu olayda sadece Başbakan iyi niyetini bildirmektedir” diye konuştu.

İL TEŞKLATINA TEŞEKKÜR
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Edip Semih Yalçın, “MHP İl Teşkilatımızın düzenlediği  bu güzel iftar yemeğinde Denizlili vatandaşlarımızla birlikte olmanın   keyfini  yaşıyoruz. Değerli arkadaşlarımızın değerli hemşehrilerimizi burada,  bir araya getirmeleri, böyle bir günde de bizim Ankara’dan buraya gelmemiz,  ve partililerle  bir arada olmak ayrı bir mutluluktur” dedi.

TERÖRLE MÜCADELEYE TAM DESTEK
Ülke gündemiyle ilgili de açıklamalarda bulunan MHP’li  Yalçın,  TBMM’yi terör konusunda olağanüstü toplantıya çağırmak yerine, terörle mücadele edenlere destek verilmesinin zorunlu olduğunu belirtti. Meclis’in toplanması yerine, Hakkari’de neler olduğu konusunda mutlaka iktidarın veya ilgililerin soruları cevaplaması gerektiğini dile getiren Yalçın, “Anamuhalefet partisinin Meclis’i olağanüstü toplantıya çağırması bir çözüm değildir. Vaktini özellikle yerel seçimlerin altı ay öne alınması konusunda tenkide çalışan CHP yöneticilerine bunu hatırlatıyoruz” diye konuştu. Yalçın, terör konusunun iktidarın mevcut suretle çözmesi gereken bir problem olduğunu kaydederek, MHP’nin de hemen hemen her görüş beyanında terörün bitirilmesi konusunda iktidara koşulsuz ve şartsız destek vereceğini ifade ettiğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı