REKLAMI GEÇ

“Denizli’nin Ümidi var”

“Denizli’nin Ümidi var”

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar her gittiği yerde, ‘Denizli’nin Ümidi var’, ‘Ümit başkan, Denizli Bahtiyar’ sloganlarıyla karşılanıyor.

/ DENİZLİHABER / 23 Mart 2009 Pazartesi, 01:00

MHP’nin ‘Tek Çatıda Buluşalım’ projesi her geçen gün büyüyor. Her gün başka partilerden siyasiler, yağmur gibi MHP’ye katılıyor. MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Anketler elimizde. Şok olacaklar. Oylar yağmur gibi yağacak. ‘Onların hayalleri bile, bizim yapacaklarımıza yetişemez’ demişlerdi. Ne hayali, kabus oldunuz kabus” diye konuştu.

“Holding patronu değiliz,

halkın içinden geliyoruz”

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Geldikleri günden beri İlbadı’yı Sümer’i yıkacağız dediler. Artık sizi adam yerine koymayanlara dur deme zamanı gelmiştir.

Bugüne kadar Denizli Belediyesi’ni holding yönetir gibi yönettiler. Biz holding patronu değiliz. Biz halkın içinden geliyoruz. Halka rağmen siz orada barınamazsınız. Şirket gibi yönetip, sadece kar elde etme düşüncesi ile zam üstüne zam yaptılar. Bunları sakın unutmayın. Bir daha gelirlerse zamlar devam edecek, bunu herkes biliyor. Zamdan başka dertleri yok çünkü. Soruyorum sizlere Aktepe’de Sevindik’te, Karşıyaka, Dokuzkavaklar’da, Anafartalar’da, Deliktaş’ta Fatih’te, Çınar’da, İstiklal’de, Pelitlibağ’da, İlbadı’da, Esentepe’de 5 yıl öncesine göre ne değişti? Beş yıl öncesinden bu yana farklı bir şey var mı? Ne değişti biliyor musunuz? Eleman aranıyor ilanları yok oldu. İşsizler ordusu yarattılar” dedi.

‘Geldikleri gibi gidecekler’

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Geldikleri gibi gidecekler, rüzgarla geldiler fırtınayla yok olacaklar. Rahat olun, 29 Mart’tan sonra onlar olmayacak. Korkmayın biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz. Mağduriyet üzerine siyaset yapmayacağız. 9 mahallenin sağlık sorununu, Üçgen bölgesinde yapacak olduğumuz belediye hastanesi ile çözüme kavuşturacağız. Sevindik ve Fatih’te lise yaparak, söz verip de yapmayanlara nasıl yapılırmış göstereceğiz. Su ücretleri indirilecek. Su aboneliği 1.5 milyardan 150 liraya indirilecek. Binlerce kişiye iş imkanı sağlayacağız. İstihdam projelerimiz hazır.

Şehir dışından artık işçi gelmeyecek. Denizli’de yaşayan herkes Denizlili’dir. Burada yaşayan herkesi düşünüyoruz. Bu nedenle Denizli Belediyesi’nin yapacağı bütün işlerin ihale şartnamesinde, çalıştırılacak işçiler için en az bir yıl Denizli’de oturuyor olma şartı getirilecek” diye konuştu.

“Azarlayan değil halkın içinde

dolaşan bir belediye başkanı olacağız”

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Bundan sonra Denizli Belediyesi’nde ulaşılabilir bir belediye başkanı ve ulaşılabilir bir belediye yönetimi olacak. Göreve gelir gelmez o makam kapılarını söktüreceğiz. Belediyeyi halktan koparan o demir parmaklıklarını kaldıracağız. Denizli halkı kendi evine kavuşacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı