REKLAMI GEÇ

Fırat Çakıroğlu’nun ölümü için suç duyurusu

Fırat Çakıroğlu’nun ölümü için suç duyurusu

Denizli’de Türkçü Turancı Hukukçular Grubu üyesi avukatlar, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun İzmir’deki Ege Üniversitesi’nde çıkan kavgada öldürülmesiyle ilgili olarak PKK, KCK, HDP, BDP, hükümet, Ege Üniversitesi Rektörlüğü, İzmir Emniyet Müdürlüğü ve Valiliği hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mart 2015 Pazartesi, 18:07

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)
Adliyeye önünde yapılan basın açıklamasına MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Salih İrdem, Türk Ocakları Denizli Şubesi Başkanı Nuri Serbest, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve Türkçü Turancı Hukukçular Grubu üyesi avukatlar katıldı. Türkçü Turancı Hukukçular Grubu adına basın açıklaması yapan avukat Adem Supçin, “Fırat kardeşimizin teröristler tarafından şehit edilmesine sebep olan asıl fiil ve faillerin yargılanması için başlatmak istediğimiz yargılama süreciyle, resmi makamları olduğu kadar milletin vicdanındaki yargılamanın başlamasını sağlamayı hedeflemekteyiz” dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen de, “Bölücü terör örgütü PKK’nın üniversitedeki mensupları; tek gayesi Türk Milleti’nin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birlik, dirlik içinde güçlü yarınlara gitmesi olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu kirli niyetleri doğrultusunda kirli elleriyle şehit etmişlerdir. Türk milliyetçiliğini kendine yol edinmiş olan Ülkü Ocakları mensubu olan bizler gerekirse milyonlarca Fırat olur bu uğurda canımızı veririz, gerekirse de Atilla olur Tanrı’nın gazabını bu hainler ve koruyucularına kusarız” diye konuştu.

Topluluk basın açıklamasının ardından, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili olarak; PKK, KCK, HDP, BDP, hükümet, Ege Üniversitesi Rektörlüğü, İzmir Emniyet Müdürlüğü ve Valiliği hakkında suç duyurularını içeren dilekçelerini Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı