REKLAMI GEÇ

Garip’ten terör saldırısına kınama

Garip’ten terör saldırısına kınama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, Diyarbakır’da yaşanan terör saldırısını kınadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2016 Salı, 12:41

Diyarbakır’da Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğine PKK’lı teröristlerce bomba yüklü araçla yapılan saldırıda 5’i polis memuru, 1’i çocuk 2 vatandaş olmak üzere 7 kişinin şehit olduğunu belirten Garip, 7’si polis, 4’ü teknik personel, 34’ü vatandaş olmak üzere 45 kişinin de yaralandığını söyledi.

Yaşanan hain saldırıyı lanetleyen Garip, “Diyarbakır’da ihanet şebekesi yine saldırdı. Beş polisimiz ve iki sivil şehidimiz var. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Terörle mücadelede kararlılık sürdürülmelidir. Bu konuda gevşeme asla kabul edilemez. Birlik ve beraberlik içinde terör belasını yok etmek, tekrar huzur ve güveni sağlamak için her türlü tedbir alınmalıdır. Türkiye kendi içinde birlik ve beraberliği en hızlı şekilde sağlayarak normalleşmeli, gerçek gündemine kilitlenmeli ve ülkemize musallat olmuş her türlü belayı def edecek kararlılığı tüm dünyaya göstermelidir. Şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı diliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı