REKLAMI GEÇ

Gökpınar, Bahtiyar oldu

Gökpınar, Bahtiyar oldu

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’ın her seçim bürosu açılışı kelimenin tam anlamıyla mitinge dönüşüyor. Gökpınar seçim bürosu açılışında da yüzlerce kişi hazır bulundu. Bahtiyar, Denizli Belediyesi’nin halka iç içe çalışmasını sağlayacaklarını dile getirdi.

/ DENİZLİHABER / 16 Mart 2009 Pazartesi, 01:00

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Denizli Belediyesi’nin halkla iç içe çalışmasını sağlayacaklarını dile getirdi. Denizli’yi tekrar marka şehir konumuna getireceklerini vurgulayan Bahtiyar,“Şehir gelenektir, şehir gelecektir. Her ikisinin de bir arada yaşatılacağı Denizli istiyoruz. Gelin Denizli’yi yeni ufuklara hep birlikte taşıyalım” dedi.

‘Denizli marka şehir olacak’

Denizli’yi marka şehir yapma sözü veren Bahtiyar, “Denizli hak ettiği gibi yönetilememiştir. 30 Mart’tan itibaren Denizli’yi halkımızla yöneteceğiz. Belediyeciliğin anlamını bilen kadrolarla geleceğiz. Denizli’yi hak ettiği yere taşıyacağız. Halkla yönetilmeyen bir belediyecilik başarılı olamaz. Halkın derdini söyleyemediği bir belediye başarılı olamaz” dedi. Bahtiyar, “Bizim yönetimimiz ulaşılabilir bir yönetim olacak. Her vatandaş istediği zaman bize ulaşacak. Zaten halkın arasında olacağız. Anlayışlı bir yönetim olacak. Yani halkı azarlayan değil, dinleyen sorununu çözmek için formül arayan bir yönetim olacak. Ortak akılla iş yapan, projeler sivil toplum örgütleri ve hangi kesime hitap edecekse o kesimin görüşleri alınarak gerçekleştirilecek” dedi.

MHP Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “ Denizli’yi tüketen değil üreten bir il konumuna tekrar getirmek için çalışacağız. Vatandaşın ocağındaki yangını söndürmek için belediye olarak gereken tüm önlemleri alacağız” diye konuştu.

Yeşilyurt Mahallesinde de kahve toplantıları düzenleyen Bahtiyar ve ekibine halkın ilgisi ve desteği büyüktü. Halka seslenen MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, şehrin merkez ve varoş olarak ikiye bölündüğünü, bu ayrımın son 5 yılda giderek arttığını söyledi. Özellikle bu semtlerde hizmetin bile farklı olduğu vatandaşın giderek merkezden koparıldığını dile getirdi. Bahtiyar, “Biz göreve gelir gelmez bu ayrımı ortadan kaldıracağız. Kenar mahalle diye bir şey kalmayacak. Merkezde vatandaş ne hizmet alıyorsa aynı hizmeti hem beldelerde hem de çevre mahalleler alacaklar. Altyapı sorunlarını hemen çözeceğiz. Bu bölgelerde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesini rafa kaldıracağız. Kimsenin evini yıkmayacağız” dedi.

‘Kenar mahaller de cazip hale gelecek’

Denizli’yi beş bölgeye ayıracaklarını ifade eden Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Bu bölgelerin başına birer başkan yardımcısı ve yönetim kademesi atanacak. Yani bütünşehir ile birlikte meydana gelecek olan yönetim zafiyetini hemen ortadan kaldıracağız. Kenar mahalle diye tabir edilen ve son 5 yılda giderek bu ayrımın fazlalaştığı bölgelerde ise hizmet atağı gerçekleştireceğiz. Beş yıldır muhtarlıkları unutturulan muhtarları aktif hale getirip, mahalle halkı ile görüşerek problemleri çözeceğiz. Her mahallede belediye evleri birimleri kurulacak. Bu evlerde belediyenin her türlü hizmeti verilecek. Vatandaş bir isteği için evinden kalkıp belediyeye gelmeyecek. Kendi bölgesindeki belediye evinde sorunları çözümünü bulacak. Ayrıca buralara birer düğün salonu yapılacak. En büyük eksiklerden biri de kültürel faaliyetler. Vatandaş burada sinemayı, tiyatroyu ücretsiz izleyecek. Açıkta akan kanalizasyon gibi olaylar artık olmayacak. Bu bölgelerin en önemli sorunlarından biri de sağlık… Üçgen bölgesinde inşa edilecek bir Belediye Hastanesi ile 9 mahallenin sağlık hizmeti alması sağlanacak” dedi.

Bahtiyar, “Ayrıca sağlık ocağı projelerimizi hayata geçireceğiz. Eğitim birimleri kurarak. Kadınların sosyal hayatını zenginleştireceğiz. Bu bölgelerin refahını artırmak için istihdam projelerimizi devreye sokacağız. İşsizlikle mücadele edeceğiz. Kirişhane’de tabakhanede bulunan yapıları bir düşünün. O yapılar üretim, sergi, ve müze haline gelse, yüz binlerce turistin geldiği konakladığı bir proje hayata geçse o bölge refaha kavuşmaz mı? İşte projelerimiz bu şekilde olacak. Yıkmadan, kırmadan, herkesin görüşünü alarak, ortak akılla yönetilecek bir Denizli hayal ettik. Bu hayalimizi gerçekleştirmeye çok az kaldı. 29 Mart tarihinde Denizli halkı evine kavuşacaktır. Denizli halkı yönetimi tekrar ele geçirecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı