REKLAMI GEÇ

“HER BOZKURT İŞARETİ YAPAN…”

“HER BOZKURT İŞARETİ YAPAN…”

Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanı Hüseyin Ülgen, “Bozkurt” işareti yaparak siyasi parti binalarına saldırıda bulunanların Ülkü Ocaklarıyla ilişkisi olmadığını açıkladı. Sağduyu çağrısı yapan Ülgen, vatandaşların provokasyona gelmemelerini istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2015 Perşembe, 14:30

Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, Dağlıca ve Iğdır’daki terörist saldırıların ardından Türkiye genelinde düzenlenen teröre tepki yürüyüşlerine ilişkin değerlendirmeler yaptı. Ülkü Ocakları olarak son günlerde artan terör olaylarına karşı ortak tepki göstermek amacıyla çeşitli illerde yürüyüş düzenlediklerini hatırlatan Ülgen, yürüyüşe sadece ülkücülerin değil toplumun her kesiminden vatandaşların katıldığını belirtti.

“YAŞANAN OLAYLARI TASVİP ETMİYORUZ”
Son zamanlarda bazı grupların, çeşitli basın kuruluşlarına ve siyasi parti teşkilatlarına saldırı girişiminde bulunduğuna dikkat çeken Ülgen, “Yaşanan bu olayları asla tasvip etmediğimizi belirtmek isteriz. Böylesine zor bir dönemdeyken, terör faaliyetleri tüm ülkeyi tehdit edecek boyutlara ulaşmışken, bin yıllık kardeşliğe iman etmiş olan bizlerin, yani Ülkü Ocaklıların, milletimizi çeşitli çatışmalara götürebilecek herhangi bir tutum içine girmesi kesinlikle mümkün değildir” dedi.

“PROVAKASYONA GELMEYİN”
Bir takım grupların “bozkurt” işareti yaparak siyasi parti binalarına saldırıda bulunduğunu belirten Ülgen, bu kişilerin Ülkü Ocaklarıyla ilişkisi olmadığını açıkladı.

Toplumsal çatışmalardan medet uman ve ülkücüleri bu çatışmanın içine çekmeye çalışan provokatörlerin asla başarıya ulaşamayacaklarına dikkat çeken Ülgen, “Türk gençliğine sesleniyorum. Bu süreçte kendinizi bir anda kargaşa ve kaos ortamının içinde bulabilirsiniz. Son derece soğukkanlı ve sakin olup provokasyona asla ve asla gelmeyin. Bizim ten, renk, memlekete bakarak insanları ayrıştırmamız söz konusu dahi olamaz. Biz ayrıştıran değil birleştiriniz. Bu günlerde her zamankinden fazla birliğe beraberliğe ihtiyacımız olduğunun farkındayız. Bin yıllık kardeşliği yaşatmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. İnsanların Allah’ın emaneti olduğu düşüncesiyle vatanımıza milletimize bayrağımıza sahip çıkan herkes bizim öz be öz kardeşimiz bileceğiz” diye konuştu.
Ülgen, her bozkurt işareti yapanın ülkücü olmadığına da dikkat çekti.

Yorumlar

ANIL   -  Bağlantı 10 Eylül 2015, 20:12

Bir suarez bir de bunlar

ali   -  Bağlantı 10 Eylül 2015, 15:33

evet dogru her bozkurt işareti yapan genclerin annelerin bacıların babaların kardeslerin ülkü ocaklarıyla ilişkisi yok cünkü ocak diye bişi kalmadı ki mhpde bu bitti millet kendi icinde yasıyor sokaga cıkıncada gösteriyor meselenin özü bu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı