REKLAMI GEÇ

Hukukçulardan Ülkü Ocakları’na ziyaret

Hukukçulardan Ülkü Ocakları’na ziyaret

Türk Hukuk Enstitüsü Derneği Denizli Şubesi Başkanı Yusuf Garip ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Murat Aydınlı’yı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2020 Cumartesi, 15:07

Türk Hukuk Enstitüsü Derneği Denizli Şubesi Başkanı Yusuf Garip ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ülkü Ocakları Başkanlığı’nda Murat Aydınlı ve ülkücü gençlerle bir araya geldi.

Projelerine ilişkin bilgi veren Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Aydınlı, “Ülkü Ocakları, milli şahsiyet yetiştirmekten başka bir gayesi olmayan köklü bir eğitim yuvasıdır. Ülkü Ocaklarında verilen mücadele kutlu bir davanın hak sahiplerinin mücadelesidir” dedi.

“BAŞARILI BİR DÖNEM DİLEDİ”
Yusuf Garip, Ülkü Ocakları’nın gençlere milli şuur ve ahlakı aşılayan eşsiz bir yuva olduğunu söyleyerek, davada sancak taşıma sırasının Murat Aydınlı’ya geldiğini ifade etti.

Garip, “İnanıyorum ki o da kendisine yüklenen bu ulvi sorumluluğun hakkını fazlasıyla verecektir. Başkanımıza yeni vazifesinde başarılar diliyor, gençlerimizin milli bir istikamet doğrultusunda yürümesi sürecine bizlerin de elimizden gelen katkıyı sağlayacağımızı ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı