REKLAMI GEÇ

İpek: 2015 Denizli’nin turizmde atılım yılı olacak

İpek: 2015 Denizli’nin turizmde atılım yılı olacak

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Pamukkale ve Sarayköy’ü kapsayan turizm ile ilgili projelerini açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 17 Şubat 2014 Pazartesi, 12:08

MHP Büyükşehir Adayı İpek yaptığı açıklamada, Denizli’nin turizm açısından bugüne kadar elindeki zenginlikleri değerlendiremediğini ve günü birlik turistlerin de kente bir şey kazandırmadığını söyledi. Yıllardır Pamukkale’deki tesislerin iyi tanıtılmadığını belirten İpek, “1 Nisan’dan itibaren değişime uğrayacak Denizli’deki en büyük projelerimizden birisi de Pamukkale ve Sarayköy ile ilgili olacak. Buralarda açacağımız termal tedavi ve kür merkezleri sayesinde kentimize 20’şer günlük turist kafileleri gelecek. Bu sayede hem Denizli kent merkezine de turist inecek hem de turizmden gelen gelirimiz daha da yükselecek” dedi.

AVRUPA ÜLKELERİ SAĞLIK TURİZMİ İÇİN HAZIR

Avrupa’da birçok ülkenin sosyal haklar konusunda vatandaşlarına, başka ülkelerde tedavi olma hakkı tanıdığını söyleyen İpek, “Dünyada birçok örneği olan sağlık turizmi için öyle bir adım atacağız ki, Pamukkale ve Sarayköy’de oluşturacağımız bu merkezler kısa sürede dünyaca tanınmış, bilinmiş birer marka haline gelecek” diye konuştu.

twit   face

GÜZELLİKLERİMİZİ DÜNYA TANIYACAK

Planları çerçevesinde 2015 yılının Denizli için turizm alanında atılım yılı olacağının altını çizen Ali İpek, şunları kaydetti:

“Yapacağımız bu önemli yatırımların yanı sıra Denizli ve çevresindeki ilçelerde öylesine değerli doğa ve tarih güzellikleri var ki, buralar için yapacağımız diğer yatırımlar ile Denizli, dünyanın tanıdığı, bildiği önemli turistik şehirlerden birisi haline gelecek. Türkiye’de, yaz mevsimlerinde görmeye alışık olduğunuz turistler, yılın 12 ayı Denizli’ye gelerek, hem sağlık merkezlerimizden yararlanacak hem de Denizli ve ilçelerindeki güzellikleri tanıyacak.

İşte size vizyon kent olma fırsatı. İşte size yeni bir istihdam imkanı. İşte size Denizli’yi ve geleceğini kurtarma projesi. Yalanlarla dolanlarla değil, rasyonel projelerle halkımızın karşısına çıkıyoruz. Çünkü biz Denizli’yi Avrupa kenti yapmak istiyoruz.”

ali-ipek-kimdir-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı