REKLAMI GEÇ

Ülkücüler çiğ köfte etkinliğinde buluştu

Ülkücüler çiğ köfte etkinliğinde buluştu

Denizli’nin Kale İlçesi’nde Ülkü Ocakları üniversite teşkilatının hazırlamış olduğu çiğ köfte etkinliği, yediden yetmişe tüm ülkücüleri bir araya getirdi.

/ DENİZLİHABER / 6 Mart 2013 Çarşamba, 17:50

Kale Ülkü Ocaklarında gerçekleşen etkinliğe Belediye Meclis Üyesi Yaşar Mayuk, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Osman Aracı, MHP İlçe Saymanı Gürkan Çakanel, Kale Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Aşkın, MHP İlçe Teşkilatı üyeleri ve çok sayıda ülkücü genç katıldı.Yüksek katılımın olduğunu söyleyen Başkan Hasan Aşkın “Belediye Başkanımız İsmail Yarımca’nın büyük emekleriyle ilçemize kazandırılan Kale Meslek Yüksekokulu’nda oluşturduğumuz teşkilat ile ocağımızın gücüne güç kattı. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak devletimize ve milletimize yararlı birer fert yetiştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Aşkın, “ Ülkücüleri sokakta görmek isteyen zihniyet başaramayacak, aksine gençlerimiz ilim sahalarında boy gösterecek. Üniversite teşkilatımızın hazırladığı etkinlik geçmiş ve gelecek kuşaktaki tüm ülkücülerimizi bir araya getirdi” diye konuştu.

Son günlerde yaşanan olayları da değerlendiren Aşkın, ülkenin sıkıntılı günlerden geçirdiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı