REKLAMI GEÇ

Karaman’da Bahtiyar coşkusu

Karaman’da Bahtiyar coşkusu

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Karaman Mahallesi’nde halkla bir araya geldi. Bahtiyar, “Ümit Başkan, Denizli Bahtiyar’ sloganları ile karşılandı.

/ DENİZLİHABER / 20 Mart 2009 Cuma, 01:00

“Ümit Başkan Denizli Bahtiyar” sloganları ile Karaman Mahallesi’nde karşılanan MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve kurmayları, kahve toplantısında, mahalle halkının sorunlarını dinledi.Her kahvede yüzlerce kişinin katıldığı toplantılar yapan Bahtiyar’ı, halk coşku içersinde karşılıyor.

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Biz başkana ulaşamıyoruz, sorunlarımızı anlattığımızda azarlanıyoruz” diyen vatandaşa, “ Bizim yapacağımız ilk iş başkanlık makamındaki o kapıları söktürmek ve belediyenin etrafındaki demir parmaklıkları kaldırmak olacak” dedi.

Bahtiyar, “Bizim yönetimimiz ulaşılabilir bir yönetim olacak. Her vatandaş istediği zaman bize ulaşacak. Zaten halkın arasında olacağız. Anlayışlı bir yönetim olacak. Yani halkı azarlayan değil, dinleyen, sorununu çözmek için formül arayan bir yönetim olacak. Ortak akılla iş yapacağız. Projeler sivil toplum örgütleri ve hangi kesime hitap edecekse o kesimin görüşleri alınarak gerçekleştirilecek” dedi.

Toplantıda konuşan MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar,“Yaşanan ekonomik kriz ortada, on binlerce insan işsiz kaldı. Zamlarla vatandaşın ocağındaki alev arttı. Biz bu yangını söndürmeye geliyoruz. Rahat olun. Göreceksiniz. Biz güçlü geliyoruz. Gelir gelmez alacağımız ekonomik tedbirlerle ve indirimlerle bu yangına su serpeceğiz. İstihdamı artıracak projelerimizle geliyoruz. Denizli üreten bir şehirdi. Üretkenliğini elinden aldılar. Tüketen bir şehir haline geldik. Biz bu gidişata dur diyeceğiz. Tekrar üretim gücünü harekete geçireceğiz” dedi.

Bahtiyar, “Ne oldu 5 yılda tam tamına 817 trilyon para harcandı. Hepsinde Denizli halkının parasıne yapıldı paralarla 5 kavşak 3 park. Peki bu paranın geri kalanı ne oldu hep dışarıya gitti. Otobüs işletmesi başka bir ilden, temizlik işleri başka bir ilden, park bahçeler keza öyle, bu şehrin kaynakları hep dışarıya aktarıldı. Belediyeliğinizi elinizden aldıklarında size sordular mı? Hayır. Ne oldu bir tek adamın dediği oldu. Beldeleriniz elinizden alındı. Denizli’nin tarihi mahalleleri de aynı akıbete maruz kaldı. Onlarca mahallenin ismi artık yok. Bunların zihniyeti bu. Bu zihniyete siz son vereceksiniz. 29 Mart günü onlara öyle bir ders verin ki yüreğinizi koyun sandığa” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı