REKLAMI GEÇ

Keskin kardeşler babalarının yolunda

Keskin kardeşler babalarının yolunda

MHP 21. dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin’in kızı Ayşe Keskin ile oğlu Hüseyin Keskin, babalarının yolunda ilerliyor. Ülkü Ocakları Denizli Sosyal Birim Sorumlusu olan Mimar Ayşe Keskin ve Hüseyin Keskin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nin düzenlediği “Siyaset ve Liderlik Okulu’ndan mezun oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2017 Salı, 10:12

MHP Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 14. dönemi tamamlandı. Okulun Denizli adına dikkat çekici iki ismi vardı. MHP 21. Denizli Milletvekili Ali Keskin’in kızı Ülkü Ocakları Denizli Sosyal Birim Sorumlusu Mimar Ayşe Keskin ile kardeşi Hüseyin Keskin, MHP Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

“Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 14. Dönemini üçüncülükle bitiren Ülkü Ocakları Denizli Sosyal Birim Sorumlusu Mimar Ayşe ve Hüseyin Keskin kardeşlere sertifikalarını MHP Lideri Devlet Bahçeli verdi.

Eski Milletvekili Ali Keskin’in çocuklarının bu mutluluğuna Keskin ailesi ile MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip de ortak oldu.

“BUGÜN BENİM İÇİN HAYATIMIN EN ÖNEMLİ ANLARINDAN BİRİYDİ”
Ülkü Ocakları Denizli Sosyal Birim Sorumlusu Mimar Ayşe Keskin, mutluluğuna ortak olanlara teşekkür etti. Keskin, “14 haftalık eğitim programı sonrası Siyaset ve Liderlik Okulundan mezun olarak liderimizden sertifikamı aldım. Büyük bir sevinç, gurur ve onur vericiydi. Bize bu kadar güzel ve verimli eğitim imkanı sağlayan başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey olmak üzere, Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörümüz Oğuz Turhan Başkanımıza ve emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

TEBRİK YAĞMURU
Siyaset ve Liderlik Okulu’nun 14. Dönemini başarıyla tamamlayan ve sertifikalarını Genel Başkan Devlet Bahçeli’den alan Ayşe ve Hüseyin Keskin Kardeşler tebrik yağmuruna tutuldu.

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, “MHP Genel Merkezinin düzenlediği Siyaset ve Liderlik Okulunu dereceyle bitirerek sertifikasını Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin elinden alan, Ülkü Ocakları Denizli İl yöneticimiz Ayşe Keskin başkanımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip de, “Siyaset ve Liderlik Okulu’nun mezunlarının arasında önceki dönem Milletvekilimiz Ali Keskin’in kızı Ayşe Keskin de yer alıyor. Okulu üçüncülükle bitiren ve belgesini Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’den alan Ayşe ve Hüseyin Keskin kardeşlerimizi kutluyor, bundan sonraki yaşamlarında üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı