REKLAMI GEÇ

Keskin, Yarımca ve Türkaslan aday adayı

Keskin, Yarımca ve Türkaslan aday adayı

7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler Kale eski Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 21. Dönem Milletvekili Ali Keskin ve Dr. Şule Türkarslan parti binasında ayrı ayrı düzenledikleri basın toplantısı ile milletvekili aday adaylıklarını açıkladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 15 Mart 2015 Pazar, 16:37

Milletvekilliği aday adaylığı açıklamasına MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Mehmet Salih İrdem, Kadın Kolları Başkanı Nihan Cihan Özden, eski İl Başkanları, İlçe Başkanları Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

ic-2TÜRKARSLAN: “SİLKİNİP KENDİMİZE GELMELİYİZ”
MHP’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan Dr. Şule Türkarslan, Türk Milletinin uyanma kendine dönme zamanının geldiğini belirterek, “Silkinip kendime gelmeliyiz. Ülkeye dönüp baktığımızda ekonomi sağlık dibe vurmuş, eğitim keşmekeşe dönmüş, Vatandaşın özgürlüğü elinden alınmıştır. Bu duruma son vermenin zamanının geldiğini düşünüyorum. Milletvekili seçilmem halinde Türk kadının sesi olacağım” diye konuştu.

ic-3YARIMCA: “ÜLKEMİZ ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR”
Kale Belediye başkanı İsmail Yarımca Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “Bu zor günlerin üstesinden gelebilmek için 7 Haziran 2015’te her Türk ferdinin üzerine düşeni yaşacağına inanarak MHP’den Milletvekili aday adayı olarak karşınıza çıktım. Düşüncelerimizden asla ödün vermeden, korkusuzca dokunulmazlık zırhına güvenmeden ülkemizin, vatandaşımızın sorunlarını MHP’nin iktidarında çözeceğimize hiçbir şüphem yoktur. Evlatlarımıza huzur ve refah dolu bir ülke bırakmak için tespit ettiğim tüm aksaklıkları gidermek için canla-başla çalışacağıma Yüce Allah’ın ve sizlerin huzurunda söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

ali-keskinKESKİN: “TABANIN SESİNE DUYARSIZ KALAMAZDIM”
MHP 21. Dönem Milletvekili Ali Keskin aday olma gerekçesinin tabanın sesi olduğunu belirttiği konuşmasında, “Hemşehrilerimizden aday olmam yönünde ısrarların artması sonucu partimi ve siz değerli dava arkadaşlarımı tarihi 7 Haziran seçimlerinde yalnız bırakmamak adına aday adayı olmaya karar verdim. Milletvekili seçilmem halinde yapacağı çalışmalar il ve İlçe teşkilatlarımızla beraber, ülkü ocaklarımız, ülkücü işçiler derneklerimiz ve diğer kardeş kuruluşlarımızla ayda bir istişare toplantıları yaparak birlikte kararlar alacağız ve uygulama noktasında da koordineli hareket edeceğiz.İki ayda bir il merkezinde ve ilçe merkezlerinde istişare toplantıları yaparak teşkilatlarımızın, kardeş kuruluşlarımızın, partililerimizin ve hemşehrilerimizin katılacağı Halk Günü adı altında etkinlikler tertip etmek kaydı ile seçmenlerimizle ve partililerimizle devamlı bir arada olacağız.Belirli aralıklarla il ve ilçe merkezinde ki esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarına çare olmaya gayret edeceğiz.Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin yetiştiği ülkü ocaklarımızın ve ülkücü işçiler derneklerimizin seminer,konferans ve benzeri tüm sosyal etkinliklerinde maddi manevi her türlü desteği vereceğiz. Sosyal medyayı aktif kullanmak adına facebook, twetter gibi sosyal ağları koordine eden partimizin ve şahsımın çalışmalarını anında kamuoyuna servis edebilecek bir arkadaş görevlendirileceğiz.İktidar nasip olursa aldığımız bakanlıklarla bağlantılı Denizlimizin eksiklerini gidermek için kamu kurum kuruluşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile devamlı irtibatta olunacak, imkanlar nispetinde Denizlimize maksimum seviyede hizmetin gelmesi için sizlerle birlikte el ele kol kola çalışacağız” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı