REKLAMI GEÇ

Kuşpınar’da Başkan Bahtiyar sesleri

Kuşpınar’da Başkan Bahtiyar sesleri

MHP Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, seçim çalışmaları çerçevesinde Kuşpınar pazaryerinde esnafla ve vatandaşla buluştu. Bahtiyar, pazaryerine girişte, “Ümit Başkan, Denizli Bahtiyar’ sloganı ile karşılandı.

/ DENİZLİHABER / 12 Mart 2009 Perşembe, 01:00

Bahtiyar, tek tek esnafın derdini sordu, destek istedi. Esnafın sıcak bir ilgi ile uzattığı elini sıkan Bahtiyar, “Yüzler hep bölge gülecek. Biz ağlatmaya değil, güldürmeye geliyoruz. Silip süpüreceğiz onları. Yeter ki siz ümitli olun” dedi. Pazar yerinde girişte ise alkışlar ve “Ümit Başkan Denizli Bahtiyar” sloganları ile esnafın karşıladığı Bahtiyar ve ekibi, pazaryerinde el sıkmadık satıcı, hatırını sormadığı vatandaş bırakmadı. Esnaf, Ümit Bahtiyar ve ekibine ikramlarda bulundu.

Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Denizli Belediye Başkanı seçildiğimiz gün vatandaşın ocağında yanan ateşe su serpeceğiz. Denizli’yi tekrar üretimin başkenti haline getireceğiz. Yeni iş sahaları açarak istihdamı artıracağız” dedi. Denizli Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar “Yaşanan ekonomik kriz ortada, on binlerce insan işsiz kaldı. Zamlarla vatandaşın ocağındaki alev arttı. Biz bu yangını söndürmeye geliyoruz. Rahat olun. Göreceksiniz. Biz güçlü geliyoruz. Gelir gelmez alacağımız ekonomik tedbirlerle ve indirimlerle bu yangına su serpeceğiz. İstihdamı artıracak projelerimizle geliyoruz. Denizli üreten bir şehirdi. Üretkenliğini elinden aldılar. Tüketen bir şehir haline geldik. Biz bu gidişata dur diyeceğiz. Tekrar üretim gücünü harekete geçireceğiz.”dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı