REKLAMI GEÇ

MHP Adayı Ali İpek Beyağaç’ta idi

MHP Adayı Ali İpek Beyağaç’ta idi

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, seçim çalışmalarını Beyağaç’ta sürdürdü. Beyağaç’ta ilçe pazarını ziyaret eden İpek, esnafın sorunlarını dinledi.

/ DENİZLİHABER / 16 Şubat 2014 Pazar, 15:37

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek ilçe gezilerini Beyağaç’ta devam etti. İlçe pazarını ziyaret eden İpek’e Beyağaç Belediye Başkan Adayı Hüdai Pulaş ve partililer eşlik etti.

Beyağaç’ta esnafın sorunlarını dinleyen Ali İpek, kapalı pazar yerinin esnafın cebinden değil belediyenin bütçesinden yapılacağına dikkat çekerek, “Vizyon kenti Beyağaç’ta yaşatamayanlar buralara hiç gelmesin. Kapalı pazar yeri inşaatı başlamadan, pazar esnafından para istemek yazıktır, günahtır. Kimin malını kime satıyorsun. Halk parasını verecek olduktan sonra sen ne iş yaparsın orada. Neymiş efendim, pazar esnafı 5-10 bin TL verecekmiş de inşaat başlayacakmış. Belediyenin bütçesi ile ne yapıyorsunuz o zaman? Şimdi adama sormazlar mı, o koltuğa hizmet için oturmadın mı? Diye. Bir tek Beyağaç değil, bütün AKP’li belediyeler böyle. Kul hakkı yerler, günah işlemekten sözde korkarlar. Bu halka, bu yağmurda, bu çileyi çektirmek günah değil mi? Kul hakkı yemek değil mi? Çadırların üstünden akan sular vizyon kentin resmidir. Gelsinler bu yağmur da bu pazarı gezsinler. Yüreğiniz varsa gelin. Hizmet sözü verip tutmayanlar, gelin halk sizi bekliyor. Bizler, sizlere hizmet için bu yola çıktık. Kapalı pazar yeri de yapılacak, öncelikli ihtiyaçlar da . Siz yetki verin, çare de, çözümde, hizmet de bizde” dedi.
denizli-mhp-adayi-ali-ipek-ic

ÇOCUKLARA OYUNCAK DAĞITTI
İpek, daha sonra sokak sokak Beyağaç’ta incelemelerde bulunarak, kendisinin yanına gelen çocuklara da oyuncak dağıttı. Yoğun tempoya rağmen son derece keyifli gözüken Ali İpek, yağan yağmura da aldırmayarak, “Yağmur çamur bize engel olamaz. Biz vatandaşın ayağına geldik. Hizmet sözü vermeye geldik. Yaşadıkları sıkıntıları görüp, onlarla dertleşmeye geldik” ifadelerinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı