REKLAMI GEÇ

MHP Adayı İpek, Kıralan’da Pazar Yeri Açtı

MHP Adayı İpek, Kıralan’da Pazar Yeri Açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ali İpek, seçim gezilerine Çivril ile devam etti. Çivril’in Kıralan Beldesi’nde Pazar yeri açılışına katılan Ali İpek’e ilgi yoğundu.

/ DENİZLİHABER / 22 Ocak 2014 Çarşamba, 10:25

MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, MHP Denizli Kadın Kolları Başkanı Av. Gülay Özcan, MHP Çivril Belediye Başkan Adayı Bayram Gümüş, çok sayıda partili ve vatandaşın da katıldığı açılış töreni sonrasında vatandaşlar ile sohbet eden Ali İpek, “Biz hizmet etmek için varız.
denizli-mhp-ali-ipek-civril-ic

Büyükşehir olarak hizmeti ayağınıza kadar getireceğiz. Denizli’nin her köşesi, Denizli’ye çağ atlattıracak projelerle dolup taşacak, herkes Denizli’yi örnek alacak. Denizli sadece kent merkezinden ibaret değil. Bugüne kadar hep öyle zannedilmiş ki buralara hizmet gelmemiş. Hizmeti 24 saat ayağınıza getiren bir anlayış ile geliyoruz” dedi.

“MHP PATLAMA YAPACAK”
Çivril Belediye Başkan Adayı Bayram Gümüş ise, Çivril’in 2014 yerel seçimlerinden sonra büyük bir değişime uğrayacağını, bunun içinde Çivrilli seçmenlerin kendilerini desteklemelerini isteyerek, “Biz bugüne kadar yapılmayanı yapıp, Çivril’i şaha kaldıracak projelerle hizmet vermeye hazırız. Projelerimizi de seçimlere kadar tek tek açıklayacağız. Büyükşehir’de de Çivril’de de diğer ilçelerde de Milliyetçi Hareket Partisi patlama yapacak. Halkımız her şeyin farkında” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı